HästnetHästnet
Integritetspolicy

Integritetspolicy

Senaste uppdateringen:19 January 2024

Integritetspolicy & Cookieanvändning 

Introduktion

På Hästnet anser vi att integriteten för din personliga information är mycket viktig och vi är angelägna om att respektera och skydda din integritet.

Denna integritetspolicy förklarar hur vi, "Hästnet" (Hastnet.se och dess underdomäner och dess appar) samlar in, använder och skyddar all information som du ger när du använder våra tjänster och under vilka villkor vi kan komma att lämna ut den till andra .

Om vi ber dig att tillhandahålla viss information som gör att du kan identifieras när du använder våra tjänster, kan du vara säker på att den endast kommer att användas i enlighet med denna integritetspolicy i syfte att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Hästnet kan komma att ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denna sida då och då för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar. Genom att använda vår webbplats och andra tjänster samtycker du till att vara bunden av denna policy och våra användarvillkor som utgör en del av denna integritetspolicy.

Pet Media Ltd är personuppgiftsansvarig och operatör för Hästnets webbplats och appar. Om du har några frågor angående denna policy eller vår praxis kan du kontakta oss genom att använda vår kontakta oss- sida och välja alternativet 'Datakontrollant' från listan, eller genom att skriva till oss på, Häsntet Sverige AB, Tegnérgatan 1, 111 40 Stockholm. 

Vilka vi är

Hästnet är Nordens största köp- och säljsida för hästar och allt som hör hästintresset till. Hos oss hittar du tusentals hästar till salu i samtliga inriktningar och raser. Inom utrustning hittar du allt du behöver till din häst och till dig som ryttare, såsom sadlar, ridkläder och hästtransporter. Söker du kanske medryttare, fodervärdar, bete eller ett nytt jobb? Då hittar du dessa i kategorin tjänster. Hästnet är handelsnamnet för Pet Media Ltd, ett registrerat företag (nummer 545608) i Sverige. Vår registrerade adress är Tegnérgatan 1, 111 40 Stockholm. 

Hur samlar vi in information från dig?

Vi samlar in, lagrar och behandlar dina personuppgifter från dig när du; bläddra och använd vår webbplats eller appar enligt beskrivningen nedan.

Vilken personlig information vi samlar in

Följande information samlas in när du använder våra tjänster när du fyller i något formulär på vår webbplats och appar eller korresponderar med oss via e-post. Vi ber endast om information som är nödvändig för att vi ska kunna tillhandahålla vår tjänst för hästannonser till dig och för att förhindra missbruk av vår webbplats och för att upprätthålla våra villkor:

 • Information du lämnar i syfte att registrera dig hos oss, såsom ditt namn, telefonnummer, adress, e-post och om du vill ta emot nyhetsbrev eller inte.
 • Information som du tillhandahåller när du skapar eller uppdaterar hästannonser, som kan inkludera ditt telefonnummer, postnummer och alla detaljer du anger i beskrivningen.
 • Information du lämnar när du kontaktar vårt supportteam antingen via vår "kontakta oss"-sida eller vår "kontakta support"-sida.
 • Information du tillhandahåller när du skickar meddelanden till säljare via meddelandeknappen på valfri hästannons eller någon användarprofilsida.
 • Information du lämnar när du rapporterar några hästannons till oss.
 • Information som du har lämnat till oss genom en onlineundersökning antingen på plats eller skickad via e-post.
 • Information som du tillhandahåller på något av våra sociala mediekonton såsom kommentarer.
 • Information du tillhandahåller när du väljer att använda vår identitetsverifieringstjänst för att upptäcka/förebygga bedräglig aktivitet. Detta inkluderar identitetshandlingen och bilderna som används i processen, såväl som informationen på den tillhandahållna identitetshandlingen, i enlighet med tillämplig lag. Denna information samlas in och bearbetas av en tredje parts identitetsverifieringstjänst som tillhandahålls av Onfido . För mer information om hur Onfido kan hantera dina uppgifter, läs Onfidos sekretesspolicy .
 • Betalnings- och transaktionsdata när du betalar för våra tjänster, inklusive namn, betalkortsinformation, bankkontonummer, faktureringsinformation och din transaktionshistorik. Denna information samlas in och bearbetas av våra betalningsleverantörer, Adyen, PayPal, iDeal , Google och Apple. Hästnet lagrar endast nödvändig information som krävs för att göra ett köp och vi har inte tillgång till betalkortsnummer. Utöver denna integritetspolicy och våra användarvillkor behandlas även information relaterad till dina betalningar eller köp i enlighet med Adyens, PayPals, iDeals , Googles och Apples serviceavtal och sekretesspolicyer.
 • All korrespondens du har med vårt supportteam, antingen via webbplatsen eller direkt via e-post.
 • När vi tillhandahåller vår annonstjänst, antingen på grund av vår egen oro eller om vi får en förfrågan eller ett klagomål angående ditt konto, kan vi be om ytterligare information för att hjälpa till att lösa eventuella kontoproblem såsom hästpass eller ägarbevis för häst.

Vi samlar automatiskt in följande information när du använder våra tjänster:

 • När du registrerar ett konto eller lägger ut en annons med våra tjänster samlar vi automatiskt in din webbläsare och enhetstyp och version, din IP- adress och geografiska plats.
 • Om du använder inloggningsuppgifter för sociala medier eller gmail -konto för att registrera dig på vår webbplats eller app samlar vi in din e-post eller sociala medier-ID där de är länkade till ditt konto.
 • När vi surfar och använder vår webbplats samlar vi in information om din dator, dina besök på och din användning av denna webbplats som kan inkludera din IP-adress, geografiska plats, webbläsarenhet och typ, referenskälla, besökslängd, visade sidor och aktivitet på varje sida.

Annan personlig information du skickar till oss:

Om du skickar andra personers personuppgifter till oss måste du först se till att du har deras samtycke att skicka oss denna information och att de är medvetna om att dessa personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med denna integritetspolicy .

Hur vi använder och behåller denna personliga information

All personlig information som du lämnar på vår webbplats eller appar kommer att användas för de syften som beskrivs i denna integritetspolicy :

 • För att möjliggöra användningen av våra tjänster för hästsannonser.
 • För att tillhandahålla och tillhandahålla vår tjänst för hästsannonser till dig, inklusive publicering av din personliga information som du tillhandahåller i dina hästannonser på vår webbplats och i appar. Den personliga informationen som publiceras på hästannonser inkluderar ditt förnamn och efternamn samt ditt telefonnummer. Vilken information som publiceras kan du själv kontrollera och du kan när som helst ta bort din annons.
 • För att verifiera legitimiteten hos dina annonser och kontodata.
 • För att skicka viktiga tjänste-e-postmeddelanden (icke-marknadsföring) angående statusen för ditt konto eller någon annons du placerar.
 • För att ge dig en personlig upplevelse på vår webbplats och appar.
 • För att göra det möjligt för oss att hantera eventuella frågor eller klagomål, antingen från dig eller angående dig i samband med användningen av webbplatsen.
 • För att hjälpa till att upptäcka och undersöka eventuella bedrägliga aktiviteter; för säkerhetsändamål; för att övervaka användning och aktivitet på vår webbplats; eller för att upprätthålla våra villkor.
 • För att följa våra regler och eventuella juridiska skyldigheter.
 • För att upprätthålla våra villkor.
 • För att skydda våra rättigheter, säkerhet, integritet och/eller våra dotterbolag, dig eller andra.
 • För att begränsa eventuella skador som vi kan lida.
 • För att skicka dig nyhetsbrev, kampanjerbjudanden och annan marknadsföringskommunikation. Du kan avsluta prenumerationen när som helst genom att klicka på länken "avsluta prenumeration" i våra e-postmeddelanden eller genom att kontakta oss via avsnittet "Kontakta oss" nedan.
 • Vi behandlar dina uppgifter så att vi kan tillhandahålla vår annonstjänst till dig, som du har begärt genom att registrera dig, förse oss med dina personliga uppgifter och annonsinformation och publicera din(a) annons(er) på Hästnets webbplats och appar.

Där du har lämnat in din personliga information för publicering på vår webbplats och appar kommer vi att publicera och på annat sätt använda den informationen i enlighet med den licens du ger oss. Vi kommer inte, utan ditt uttryckliga samtycke, att tillhandahålla din personliga information till någon tredje part i syftet med direktmarknadsföring. 

Vi förlitar oss på följande rättsliga grund för att behandla dina personuppgifter :

 • Vi behandlar dina uppgifter för våra legitima intressen för att säkerställa att våra tjänster används på rätt sätt och för att förhindra missbruk av vår webbplats inklusive bedrägeri och för att hjälpa till att upprätthålla våra villkor . Till exempel för att hjälpa oss att övervaka användningen av våra tjänster och för att förhindra användning av flera konton.
 • Vi har inhämtat ditt samtycke, till exempel har du valt att ta emot nyhetsbrev från oss; du har angett dina personuppgifter på vår webbplats så att vi kan tillhandahålla vår tjänst till dig och publicera din information; du kontaktar oss med en supportförfrågan; du skickar foton av ditt ID eller information till oss för att hjälpa dig att tillhandahålla vår tjänst.
 • För att uppfylla våra juridiska skyldigheter kan det finnas situationer där vi behöver använda din information för att följa lagstadgade skyldigheter eller för att hjälpa till med utredningar av lokala myndigheter inklusive polisen, HMRC, välfärdsorganisationer, handelsstandarder och lokala råd. Också för upprättande, utövande eller försvar av eventuella rättsliga anspråk, där så är nödvändigt.

Vi behåller dina personuppgifter så länge som är nödvändigt för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster till dig och av de skäl som anges i denna integritetspolicy. Vi har också behov av att behålla din information, även när du har begärt att ditt konto ska stängas. Personuppgifter från stängda konton bevaras för att uppfylla juridiska skyldigheter som anges i denna integritetspolicy.

Avslöjande av din personliga information

Vi kan komma att avslöja information om dig till någon av våra anställda eller entreprenörer medan de tillhandahåller vår tjänst till dig eller till någon medlem i vår företagsgrupp (detta innebär våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och alla dess dotterbolag) i den mån det rimligen är nödvändigt för syftena och den rättsliga grunden som anges i denna policy.

När du registrerar och lägger ut några annonser på Hästnet kommer vissa uppgifter du anger att publiceras på internet, inklusive ditt förnamn och efternamn som kommer att visas på din offentliga profil. Dina annonsuppgifter och telefonnummer om du har angett dem i din annons kommer också att publiceras om du väljer att visa ditt telefonnummer.

Dessutom kan vi avslöja din personliga information:

 • I den mån vi är skyldiga att göra det enligt lag.
 • Som svar på officiella förfrågningar om information från lokala myndigheter inklusive polisen, välfärdsorganisationer, handelsstandarder och lokala råd för att hjälpa dem i deras utredningar.
 • Till varje person som vi rimligen tror kan vända sig till en domstol eller annan behörig myndighet för att avslöja den personliga informationen där, enligt vår rimliga uppfattning, en sådan domstol eller myndighet rimligen skulle kunna beordra utlämnande av den personliga informationen.
 • I samband med eventuella rättsliga förfaranden eller kommande rättsliga förfaranden
 • För att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive tillhandahållande av information till andra i syfte att förebygga bedrägeri och minska kreditrisken).
 • För att upprätthålla eller förbättra välfärden och skyddet för hästar som annonseras på Hästnet. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, delning av data i syfte att bekämpa olaglig uppfödning och säkerställa att djurskyddslagarna följs på ett korrekt sätt. Vi kan också samla in personlig information från tredje part för att hjälpa vårt arbete med att upprätthålla eller förbättra hästarnas välbefinnande och skydd i syfte att (men inte begränsat till) hjälpa oss att undersöka potentiella överträdelser av våra villkor.
 • Till köparen (eller presumtiv köpare) av alla företag eller tillgångar som vi säljer (eller överväger).

När du loggar in på vår webbplats kan vi dela information som vi samlar in från dig, såsom din e-post (i hashed, pseudonym form), IP-adress eller information om din webbläsare eller operativsystem, med vår partner LiveRamp . LiveRamp använder denna information för att skapa en online-identifikationskod i syfte att känna igen dig på din enhet. Denna kod innehåller inga av dina identifierbara personuppgifter och kan inte användas för att återidentifiera dig. Vi placerar denna kod i vår cookie och tillåter att den används för annonsering online och över kanaler. Det kan komma att delas med våra reklampartners och andra tredjepartsreklamföretag globalt i syfte att möjliggöra intressebaserat innehåll eller riktad reklam genom hela din onlineupplevelse (t.ex. webb, e-post, anslutna enheter och i appar, etc). Dessa tredje parter kan i sin tur använda den här koden för att länka demografisk eller intressebaserad information som du har tillhandahållit i din interaktion med dem. Du har rätt att uttrycka ett val angående vår delning av denna data med LiveRamp för ovanstående syften, om skapandet av denna kod eller om vår delning av koden med våra reklampartners.

Förutom vad som anges i denna integritetspolicy kommer vi inte att tillhandahålla din information till tredje part.

Säkerhet

Vi är angelägna om att säkerställa att din information är säker. Vi skyddar din information med hjälp av både tekniska och administrativa säkerhetsåtgärder som hjälper oss att minska risken för dataförlust, missbruk eller obehörig åtkomst. Vår webbplats använder kryptering som SSL för att säkerställa att data som skickas till och från webbplatsen är säker. Vi lagrar dina uppgifter på våra säkra servrar.

Även om vi gör allt vi kan för att skydda ditt konto och din personliga information, kan vi inte garantera integriteten eller säkerheten för någon data du anger på vår webbplats.

Du måste se till att du gör allt för att skydda ditt konto genom att logga ut när det är lämpligt; att inte ge andra personer tillgång till ditt konto och hålla ditt lösenord säkert genom att inte ge det ut till någon. Vi rekommenderar att du använder ett unikt lösenord för användningen av vår webbplats. Vi kommer aldrig att be om ditt lösenord (förutom när du loggar in på webbplatsen eller apparna).

Men om du tror att ditt konto har tagits över, vänligen kontakta oss omedelbart.

Internationella dataöverföringar

Vi har en regionaliserad datacenterstrategi så att alla europeiska användares data lagras inom EES. Emellertid kan europeiska användares data i vissa fall överföras utanför EES (inklusive till USA) av underbehandlare till oss. Vi kan inte i alla fall tillhandahålla förhandsinformation till användarna av sådan överföring, men vi garanterar att alla underbehandlare till oss har garanterat att:

 • De uppfyller de höga standarderna i EU:s dataskyddsförordning ;
 • Oavsett var användarnas uppgifter finns i hela världen är de skyddade enligt en standard som inte är lägre än den som krävs av EU:s dataskyddsmyndigheter. och
 • De följer de relevanta Safe Harbor-ramverken för korrigering, användning, överföring och lagring av data från EES.

Information som vi samlar in kan lagras och bearbetas i och överföras mellan något av de länder där vi är verksamma för att vi ska kunna använda informationen i enlighet med denna integritetspolicy. Du samtycker uttryckligen till sådana överföringar av personlig information. Om du inte gör det, vänligen ange inte några av dina personliga uppgifter på vår webbplats.

Dessutom kommer all personlig information som du lämnar för publicering på webbplatsen eller våra appar att publiceras på internet och kan vara tillgänglig, via internet, runt om i världen. Vi kan inte förhindra användning eller missbruk av sådan information av andra.

Barn

Du måste vara 18 år för att registrera dig på Hästnets webbplats och vi samlar inte medvetet in någons personuppgifter under denna ålder. Om vi har anledning att tro att vi har personuppgifter om en person under den åldern i våra databaser, kommer vi att radera dessa personuppgifter.

Dina rättigheter

Enligt den allmänna dataskyddsförordningen har du som registrerad ett antal rättigheter som beskrivs nedan. Vissa av dessa gäller endast under särskilda omständigheter och är kvalificerade i flera avseenden genom undantag i dataskyddslagstiftningen. Vi kommer att informera dig i vårt svar på din begäran om vi förlitar oss på sådana undantag, men vissa av rättigheterna är komplexa och inte alla detaljer har inkluderats i våra sammanfattningar. Följaktligen bör du läsa relevanta lagar och riktlinjer från tillsynsmyndigheterna för en fullständig förklaring av dessa rättigheter.

Tillgång till personlig information: Vi tillhandahåller verktygen online för att du ska kunna logga in på ditt konto när som helst för att se och komma åt dina personuppgifter. Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter som vi har om dig. Om du vill göra en sådan begäran, använd vår kontaktsida och välj alternativet 'Datakontrollant' från listan. Du bör inkludera detaljer om vilken information du behöver, adekvat information för att identifiera dig själv och sådan annan relevant information som rimligen kan hjälpa oss att uppfylla din begäran.

Korrigering av personuppgifter: Vi tillhandahåller verktygen online för att du ska kunna logga in på ditt konto när som helst för att se, uppdatera och ändra all information om dig själv om den är felaktig eller inaktuell.

Rätt att återkalla samtycke: Där vi har förlitat oss på ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter, har du rätt att återkalla det samtycket. För att till exempel välja bort att ta emot nyhetsbrev kan du logga in på ditt konto och redigera dina personliga uppgifter och preferenser. Du kan också begränsa vilken information vi publicerar på vår webbplats genom att ändra dina inställningar på din kontosida, eller kontakta oss för att begära att ditt konto stängs.

Rätt till radering: Du kan kontakta oss för att begära att vi raderar dina personuppgifter där det inte finns några tvingande skäl för oss att fortsätta behandlingen. Denna rättighet gäller endast under vissa omständigheter, det är inte en garanterad eller absolut rättighet då vi kan ha legitima skäl att behålla dina uppgifter enligt beskrivningen ovan.

Stänga ditt konto: Om du önskar att ditt Hästnetkonto ska stängas kan du stänga ditt konto genom att logga in på ditt konto och välja "stäng konto" under "min profil" eller genom att kontakta oss via kontaktsidan . Observera att när du stänger ditt konto kommer alla synliga uppgifter att tas bort från internet, såsom gamla annonser och din profilsida, och även hindra dig från att logga in. Observera dock att detta inte kommer att radera dina uppgifter eftersom vi kan ha legitima skäl att behålla dina uppgifter enligt beskrivningen ovan.

Rätt att begränsa behandlingen: I vissa fall har du rätt att begränsa behandlingen av dina personuppgifter. Dessa omständigheter är: du bestrider riktigheten av personuppgifterna; behandlingen är olaglig men du motsätter dig radering; vi behöver inte längre personuppgifterna för ändamålen med vår behandling, men du behöver personuppgifter för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga anspråk; och du har invänt mot behandlingen i avvaktan på verifieringen av den invändningen. Om behandlingen har begränsats på grundval av detta kan vi fortsätta att lagra dina personuppgifter. Vi kommer dock endast att behandla det på annat sätt: med ditt samtycke; för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga anspråk; för skydd av en annan fysisk eller juridisk persons rättigheter; eller av skäl av viktigt allmänintresse.

Rätt att invända mot behandling: Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter på grunder som hänför sig till just din situation, men endast i den mån den rättsliga grunden för behandlingen är att behandlingen är nödvändig för att: utföra en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövandet av någon officiell myndighet som tillkommer oss; eller syftena med de legitima intressen som eftersträvas av oss eller av en tredje part. Om du gör en sådan invändning kommer vi att upphöra med att behandla personuppgifterna såvida vi inte kan visa övertygande legitima grunder för behandlingen som åsidosätter dina intressen, rättigheter och friheter, eller så är behandlingen avsedd för upprättande, utövande eller försvar av rättsliga anspråk. Du har rätt att invända mot vår behandling av dina personuppgifter för direktmarknadsföringsändamål (inklusive profilering för direktmarknadsföringsändamål). Om du gör en sådan invändning kommer vi att sluta behandla dina personuppgifter för detta ändamål.

Rätt till dataportabilitet: Du har rätt att få dina personuppgifter som vi lagrar och/eller behandlar skickade till andra personuppgiftsansvariga och/eller personuppgiftsbiträden.

Rätt att klaga till en tillsynsmyndighet: Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter strider mot dataskyddslagar och du anser att vi inte har löst problemet, har du en laglig rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet som är ansvarig för data skydd. Du kan göra det i EU-medlemsstaten där du har din vanliga vistelseort, din arbetsplats eller platsen för den påstådda överträdelsen. Du kan utöva alla dina rättigheter i förhållande till dina personuppgifter genom skriftligt meddelande till oss.

Cookieanvändning

När vi besöker, surfar eller interagerar med vår webbplats kan vi eller tredje part använda cookies eller annan liknande teknik.

En cookie är en fil som innehåller en identifierare (en sträng av bokstäver och siffror) som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Identifieraren skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern.

Cookies kan vara antingen 'beständiga' cookies eller 'sessions' cookies: en beständig cookie kommer att lagras av en webbläsare och kommer att förbli giltig till dess inställda utgångsdatum, såvida den inte raderas av användaren före utgångsdatumet; en sessionscookie, å andra sidan, kommer att upphöra i slutet av användarsessionen, när webbläsaren stängs.

Cookies innehåller vanligtvis ingen information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till informationen som lagras i och hämtas från cookies.

Hästnets webbplats använder cookies för att tillhandahålla viss funktionalitet enligt nedan. Genom att använda vår webbplats och appar samtycker du till att vi kan placera dessa typer av cookies på din dator eller enhet. Om du vill inaktivera någon av dessa cookies, se avsnittet nedan med rubriken "Ta bort eller inaktivera cookies" för mer information:

Strängt nödvändiga cookies

Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av i våra system. De ställs vanligtvis bara in som svar på åtgärder som görs av dig som motsvarar en begäran om tjänster, som att ställa in dina integritetsinställningar, logga in eller fylla i formulär. Du kan ställa in din webbläsare för att blockera eller varna dig om dessa cookies, men vissa delar av sajten kommer då inte att fungera. Dessa cookies lagrar ingen personligt identifierbar information.

Småkakor

Syfte

__ cfduid

Cookie associerad med CloudFlare , som används för att snabba upp sidladdningstider. Enligt CloudFlare används det för att åsidosätta alla säkerhetsbegränsningar baserat på IP-adressen som besökaren kommer ifrån. Den innehåller ingen användaridentifieringsinformation. Se följande länk till CloudFlares sekretesspolicy : https://www.cloudflare.com/privacypolicy/

PHPSESSID

Cookie genererad av applikationer baserade på PHP-språket. Detta är en allmän identifierare som används för att underhålla användarsessionsvariabler. Det är normalt ett slumpmässigt genererat nummer, hur det används kan vara specifikt för webbplatsen, men ett bra exempel är att upprätthålla en inloggad status för en användare mellan sidor.

inloggad p4hpostingadvice p4hlicense p4huserprofile

Cookies som genereras när du loggar in på Hästnet för att komma ihåg inställningar och förhindra cachning. Dessa cookies innehåller ingen personlig information.

OptanonConsent OptanonAlertBoxClosed

Cookies som används för samtyckesinställningar och preferenser för cookies. Dessa cookies innehåller ingen personlig information.

Analytics-cookies

Dessa cookies tillåter oss att räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra prestandan på vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och se hur besökarna rör sig på sajten. All information som dessa cookies samlar in är aggregerad och därför anonym. Om du inte tillåter dessa cookies kommer vi inte att veta när du har besökt vår webbplats och kommer inte att kunna övervaka dess prestanda.

Småkakor

Syfte

_gid _ga __gads _gat_gtag_UA_734977_1

Dessa cookies används av google analytics som gör att vi kan räkna besök och trafikkällor så att vi kan mäta och förbättra prestandan på vår webbplats. De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära och se hur besökarna rör sig på sajten. All information som dessa cookies samlar in är aggregerad och därför anonym. Om du inte tillåter dessa cookies kommer vi inte att veta när du har besökt vår webbplats och kommer inte att kunna övervaka dess prestanda.
Du kan välja bort denna spårning här
Se ytterligare information om användning av Google Analytics-kakor här

Sociala medier cookies

Dessa cookies används av sociala medietjänster för att du ska kunna dela vårt innehåll med dina vänner och nätverk. Dessa cookies kan spåra din webbläsare på andra webbplatser och skapa en profil över dina intressen, vilket kan påverka innehållet och meddelanden du ser på andra webbplatser du besöker.

Småkakor

Syfte

datr fr

Den här webbplatsen använder Facebook-plugins för att du ska kunna "gilla" vissa artiklar och andra webbsidor. Dessa plugins lagrar tredjeparts Facebook-cookies på din enhet. För ytterligare information om Facebooks datasekretess, se: https://www.facebook.com/about/privacy/
Du kan inaktivera dem i vårt sekretesscenter genom att välja bort cookies för sociala medier.

Reklamkakor

Dessa cookies kan ställas in via vår webbplats av våra annonspartners. De kan användas av dessa företag för att skapa en profil över dina intressen och visa dig relevanta annonser på andra webbplatser. De lagrar inte direkt personlig information, utan är baserade på att unikt identifiera din webbläsare och internetenhet. Om du inte tillåter dessa cookies kommer du att uppleva mindre riktad reklam.

Småkakor

Syfte

APISID SSID NID PREF SID SAPISID HSID

Vi arbetar med reklampartner som google doubleclick och tredje part för att visa annonser baserat på dina intressen. Dessa Google DoubleClick-cookies ställs vanligtvis in via webbplatsen av Googles reklampartner och används av dem för att skapa en profil över webbplatsbesökarens intressen och visa relevanta annonser på andra webbplatser. Dessa cookies fungerar genom att unikt identifiera din webbläsare och enhet och används för att visa relevanta annonser.
Du kan inaktivera dem antingen i vårt sekretesscenter genom att välja bort annonscookies, eller ändra dina Google-inställningar på google.com/settings/ads för att välja bort annonsanpassning.
För mer information om tredjepartsreklamrelaterade cookies och hur man väljer bort dem, besök webbplatsen youronlinechoices på http://www.youronlinechoices.eu

Du kan läsa Googles sekretesspolicy här https://policies.google.com/technologies/ads
Du kan se en lista över våra annonsteknikleverantörer här .

Ta bort eller inaktivera cookies

Du kan hantera dina cookie-preferenser på Hästnet när som helst genom att använda länken "Hantera inställningar" i sidfoten på sidan.

Du kan också välja att inaktivera eller selektivt stänga av våra cookies eller tredjepartscookies i din webbläsarinställningar, eller genom att hantera inställningar i program som Norton Internet Security. Detta kan dock påverka hur du kan interagera med vår webbplats såväl som andra webbplatser. Detta kan inkludera oförmågan att logga in på tjänster eller program, som att logga in på ditt Hästnet-konto.

Om du vill inaktivera cookies i din webbläsare, här är en länk till instruktioner i några av de mest populära webbläsarna:

Vi arbetar med reklampartner som google doubleclick och tredje part för att visa annonser baserat på dina intressen. Du kan ändra Googles annonsinställningar på google.com/settings/ads . För mer information om tredjepartsreklamrelaterade cookies och hur man väljer bort dem, besök webbplatsen youronlinechoices på http://www.youronlinechoices.eu

Vi använder också Google Analytics som använder förstapartscookies (som Google Analytics-cookien) för att spåra användarinteraktion med vår webbplats. Du kan välja bort denna spårning här https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Genom att använda vår tjänst samtycker du till användningen av cookies och annan teknik som beskrivs ovan.

Annonsteknikleverantörer

Vi använder Google Admanager för att visa personliga annonser för besökare på vår webbplats. Följande annonsteknikleverantörer (inklusive Google och andra annonsnätverk, budgivare och leverantörer) kan använda data om våra användare, till exempel för att visa dem personliga annonser eller för att rapportera om konverteringar. För en fullständig lista över alla annonsteknikpartners, klicka på länken "Hantera inställningar" i sidfoten på sidan och välj "Leverantörer".

Du kan inaktivera dem antingen genom att klicka på länken "Hantera inställningar" i sidfoten på sidan eller genom att välja bort inriktnings-/reklamcookies, eller ändra dina Google-inställningar här för att välja bort annonsanpassning .

När du använder vår webbplats delar vi information som vi kan samla in från dig, såsom din e-post (i hashad, avidentifierad form), IP-adress eller information om din webbläsare eller operativsystem, med vår partner, LiveRamp Inc och dess grupp företag (' LiveRamp '). LiveRamp kan släppa en cookie i din webbläsare eller direkt i våra e-postmeddelanden och matcha din delade information med deras on- och offlinemarknadsföringsdatabaser och deras annonspartners för att skapa en länk mellan din webbläsare och information i dessa andra databaser. På liknande sätt, när du använder våra mobilappar, kan vi också dela hashade och avidentifierade e-postadresser, mobilenhets-ID, platsdata och reklamidentifierare med LiveRamp , som använder den informationen för att skapa en länk mellan din mobila enhet och dess databaser. Den här länken kan delas av våra partners globalt i syfte att möjliggöra intressebaserat innehåll eller reklam genom hela din onlineupplevelse ( t.ex. över enheter, webb, e-post och i app etc.) av tredje parter som inte är anslutna till vår webbplats. Dessa tredje parter kan i sin tur länka ytterligare demografisk eller intressebaserad information till din webbläsare. Du har rätt att utöva dina rättigheter enligt GDPR inklusive att välja bort LiveRamps Cookie eller Mobile Identifiers och kan enkelt göra det genom att klicka på denna länk .

Leverantör

Syfte

Integritetspolicy

Google

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites

Adloox

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://adloox.com/disclaimer

Adobe Advertising Cloud

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.adobe.com/privacy/general-data-protection-regulation.html

AdRoll, Inc.

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.adroll.com/gdpr

Akamai

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.akamai.com/compliance/privacy

Amazon

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010

AppNexus

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy

Aunica

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.aunica.com.br/privacy/privacy.html

Cloudflare

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.cloudflare.com/security-policy/

Crimtan

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://crimtan.com/privacy-ctl/

Criteo

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.criteo.com/privacy

DoubleVerify

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.doubleverify.com/privacy/

Evidon

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.evidon.com/resources/privacy-statement/

Facebook

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.facebook.com/about/privacy/update

Flashtalking

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.flashtalking.com/first-party-ad-serving/

gskinner

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://createjs.com/legal/privacy.html

Integral Ad Sciencer

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.integralads.com/privacy-policy

Kantar

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.kantarmedia.com/global/privacy-statement

MediaMath

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.mediamath.com/privacy-policy/

Netflix

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.netflix.com/google-3PAS-info

Nielsen

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

http://www.nielsen.com/us/en/privacy-statement/digital-measurement.html

Ed

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://policies.oath.com/xw/en/oath/privacy/enterprise/b2bprivacypolicy/

Oracle Data Cloud

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html

Quantcast

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.quantcast.com/privacy/

Rakuten marknadsföring

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://rakutenmarketing.com/legal-notices/services-privacy-policy

RN SSI Group

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.valuedopinions.co.uk/privacy

Sizmek

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.sizmek.com/privacy-policy/

Turbobyte

För att visa användarna anpassade annonser eller för att rapportera om konverteringar.

https://www.turbobytes.com/gdpr/

Tillägg

Vi kan komma att uppdatera denna integritetspolicy då och då genom att publicera en ny version på vår webbplats. Du bör kontrollera den här sidan då och då för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar av denna policy.

Kontakta oss

Om du vill kontakta oss angående något i denna integritetspolicy eller om något relaterat till hur vi samlar in eller lagrar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss :

 • per post, till Häsntet Sverige AB, Tegnérgatan 1, 111 40 Stockholm, Sverige
 • genom att använda vår kontaktsida och välja alternativet 'Datakontrollant' från listan.