Hästar

Hästar sökes

Utrustning och tjänster

Hästnets Artiklar

Hjälp

Hjälpcenter
HästnetHästnet
HästnetPodden - Ett nytt äventyr i hästvärlden
Dela

HästnetPodden - Ett nytt äventyr i hästvärlden

Hästar

Hästvärlden har fått ett nytt tillskott - HästnetPodden, podcasten som alla hästentusiaster har längtat efter! Mikrofonerna har hamnat i händerna på inga mindre än dressyrstjärnan Lina Dolk och den lovande hoppryttaren André Brandt. Denna dynamiska duo, som endast träffats en gång tidigare, levererar en härlig mix av vardagstankar från sadeln, djuplodande frågor och en hel del nördande kring allt som rör hästar och sporten.

HästnetPodden är en hästpodcast som riktar sig till alla åldrar och är av intresse för såväl hobby- som tävlingsryttare. Genomgående i podcasten är både hoppning och dressyr, och lyssnarna kommer inte bara att få veckovisa uppdateringar från dressyrbanorna i Sverige utan även följa med André på hans nya äventyr som beridare i Belgien.

I det första avsnittet, "Speeddating med Dolk och Brandt," får lyssnarna en inblick i de två stjärnornas liv både framför och bakom mikrofonerna. Avsnittet fungerar som en introduktion till Lina och André samtidigt som de lär känna varandra. Vad är historien bakom Linas tatuering? Varför fäller André tårar? Vem är egentligen Elvis och Thelma? Och hur gick det till när fotbollen lades på hyllan och hästarna tog över helt? Alla dessa frågor och mycket mer besvaras i detta rykande färska första avsnitt!

HästnetPodden kommer att vara en underhållande och informativ resa genom hästvärlden, där lyssnarna kommer att få ta del av både de små detaljerna i vardagen och de stora äventyren på tävlingsbanorna. Så spänn fast säkerhetsbältena och gör er redo för en hästig resa med Lina Dolk och André Brandt i HästnetPodden! 🐎🚀🎙️🎧

Lyssna på HästnedPodden HÄR

Prenumerera
Prenumerera
Prenumerera
Prenumerera
Hästnet
Hästnet använder cookies på denna webbplats för att förbättra din användarupplevelse. Användning av denna webbplats och andra tjänster innebär godkännande av Hästnet Villkor och Personuppgiftspolicy. Du kan när som helst .
© Upphovsrätt 2024 - Hästnet