LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Foder för senare köp

Inlagd: 2018-06-13    Annonsid: 140512
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Kollar nu efter ett nytt hem för mitt fina sto. Jag har dock inte bråttom att sälja henne och hemmet är absolut viktigare än priset. Det är viktigast för mig att hon kommer till ett bra hem och en bra människa, så jag kan absolut tänka mig att man får prova ha henne hemma ett tag innan köp. Skulle köp bli av vill jag även att det står i kontraktet att jag ska ha förtur på att köpa tillbaka henne om det skulle bli så.

Det är en häst med en stor historia, som kan delas med intresserade köpare, för att inte trampa någon på tårna.
Hon är absolut ingen nybörjarhäst i ridningen, men i hantering kan vem som helst ta hand om henne.
Jag vill inte att hon kommer till ett hem där hon rids 6 dagar i veckan, det ultimata hade varit om hon hade fått gå som sällskap och bara göra roliga pass. Paddock och bara köra träningspass är hon inte så förtjust i. Hon fungerar super att rida ut på, men på hemvägen kan hon bli jobbig, precis som att hon inte vill hem. Ska vi in i paddocken kan hon stanna, och hon flyttar sig absolut inte. Har hon stannat ha har hon stannat ungefär, det kvittar vad man gör, hon står bara helt stilla. Detta händer i ridningen också, hon väljer att stanna sen rör hon sig inte ur fläcken förrän man hoppat av och leder henne.
Där finns mycket att säga om henne och ridningen.

Hon har skor runtom, men vi ska testa ha henne utan nu, iallafall så länge hon bor här, såklart får hovslagaren se vad han tycker, annars får hon ha skorna kvar. Hon hade så pass dåliga hovar när hon kom att vi fick sko runtom.

Hon är försäkrad i A1, med en reservation tills vi gjort böj och longeringsprov med veterinär, vi har en bokad tid den 8/6.
För övrigt är hon fullt vaccinerad och frisk. Equipat har även kollat henne utan några konstigheter.

Jag har alltid sagt att jag inte ska sälja henne men eftersom livet ibland tar oväntade vändningar är detta det bästa som jag kan göra för henne.
Därför vill jag ha rätten att kunna köpa tillbaka henne om det skulle vara. Jag vill även att hon stannar här runt omkring i skåne eller närliggande. Jag vill också ha en god relation med köparen så att jag kan få träffa henne ibland och få se henne på bilder mm.

Hon kan även fungera som ren sällskapshäst, även fast hon skulle gilla att bli motionerad ibland.

För övrigt är hon väldigt trygg och pålitlig, en omtänksam häst som gillar människor.

All övrig info kan fås om man är intresserad, besvarar sms bättre och fortare än mail. 0733033222Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  jenny Nilsson 
Ort  Ljungbyhed 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.