LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Lösdrift för valack

Inlagd: 2018-06-13    Annonsid: 140489
Lösdrift för valack. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1800 kr 
Inom kort finns ledig plats på lösdrift för valack. Gården ligger ca 1 mil söder om Norrtälje. Kollektivtrafik finns men inte så hög turtäthet.

På gården finns belyst ridbana med hinder, stall och uppvärmd sadelkammare. Många fina ridvägar finns i omgivningarna och flera ridhus i närheten. Vi rider ofta ut tillsammans.

Hästarna går i en kuperad skogshage med ligghall och thermobar. Bete sommartid med möjlighet till begränsning för känslig häst.
Fyra fodringar per dygn. Hösilage under vinterhalvåret och hö under den varma årstiden. Hö och halm ingår i hyran.

Hästägarna hjälper till med fodring ca två pass per vecka och ansvarar för skötsel av den egna hästen. Vi är dock flexibla och man hjälps åt med skötsel om någon reser bort.

Hyran är 1800 kr/månad. Skriv ett mejl som första kontakt och berätta vad du har för häst. Vi kan inte ta emot de största hästarna över 170 cm.


Pris  1800 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Larsson 
Ort  Norrtälje 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.