LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Häst sökes

Inlagd: 2018-06-13    Annonsid: 140473
Häst sökes. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Hej jag är en 16:årig tjej från Lerum, 3 mil utanför Göteborg. Jag har ridit sedan 4 års ålder och är cirka 175 cm lång. Jag har en egen häst som jag tränar och tävlar men känner ändå att jag vill ha en till. Därför funderar jag över att låna hem en häst jag kan träna och tävla. Jag är alltså idag inte intresserad av att köpa någon.

Hästen jag söker ska vara ett sto eller en vallack. Det kan vara en häst som jag rider till försäljning eller en häst som jag bara kan träna och tävla. Då jag själv hoppar så är det främst en hopphäst jag söker. Jag har själv haft problemhästar och därför inte tävlat så mycket. I min ridning är jag mjuk men ändå tydlig. Kommunikationen mellan häst och ryttare är A och O. Jag tycker är viktigt är att ta det lugnt. Jag har ingen stress att tävla även om jag tycker det är kul. Jag vill tävla den dagen hästen är redo för det då jag vill ge hästen så bra förutsättningar som möjligt.

Stallet som ligger på gården där jag bor med mina engagerade föräldrar och syster är litet med sex boxar. Idag används endast två av dem till våra egna hästar. Detta gör att stallet är lugnt och att det inte är mycket människor där. Nära stallet finns både stora gräshagar och en sandhage. Boxarna är rymliga med 11cm2. Tillgång till både manege och paddock finns.
Låter det intressant får du gärna höra av dig till mig på 0725164040 så berättar jag gärna mer om mig själv och stallet.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Cornelia Rehler 
Ort  Lerum 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.