LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Deltidsjobb

Inlagd: 2018-06-11    Annonsid: 140324
Deltidsjobb. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  Pris: 12345 kr 
Vi söker en stallskötare på deltid till vårt härliga gäng. I stallet står 14 hästar totalt, tio inackorderingar och familjens tre-fyra hästar. I tjänsten ingår boende i mycket trivsamt eget hus 50 kwm, möblerat. Egen ostörd tomt. Arbetstid ca 20 h per vecka efter överenskommelse. Är du duktig ryttare så kan jag behöva hjälp med mina hästar några dagar i veckan.

Gården ligger naturskönt vid havet, vi har tennisbana och underbara omgivningar, 5 minuter till Gustavsberg som är närmaste samhälle samt 20 min till Sthlm City. Vi behöver någon från 1 augusti men huset står ledigt från 1 juli så vill du bo härligt i sommar, kanske har nåt annat sommarjobb men kan jobba av hyran så finns den möjligheten också.

Vi ser gärna att du har någon familjemedlem eller vänner i Stockholm då det annars kan bli rätt ensamt. Att du är hästkunnig, pålitlig, flexibel och noggrann ser vi som en självklarhet. Maila mig maria@annebergsgard.se och berätta om dig så berättar jag om oss. Vi vill ha minst två referenser från tidigare arbetsgivare eller skola/lärare. Välkommen att höra av dig :)


Pris  12345 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maria Åkerhielm 
Ort  Värmdö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.