LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Ridinstruktör 75% till ridskola

Inlagd: 2018-06-10    Annonsid: 140274
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Götene Ryttarklubb är en liten förening som bildades 1969. Vi har ca 200 medlemmar och ca 140 uppsittningar per vecka från ridlekis till seniorgrupper och träningsgrupper.

Vi söker nu en ridinstruktör, som även kan ansvara för verksamhet och hästar. Vi ser gärna att du har SRL1-3, Hippolog eller annan relevant bakgrund, som vi finner likvärdig. Gärna med tidigare erfarenhet som instruktör. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och positiv. Vi ser gärna att du är aktiv ryttare, då tjänsten även innefattar utbildning av våra hästar. Intresse för ridning i terräng/skog och mark är meriterande, då vår ridskola erbjuder fin ridterräng och en mindre terrängbana finns i närområdet. Som ansvarig för våra hästar förväntas du vara mycket kunnig i hästhållning och ha ett brinnande íntresse för att lära våra elever mer om hästens behov, beteende och god hantering.

Anställningsgrad 75%. Kan diskuteras.

Tillträde 2018-08-13 eller enl. överenskommelse.

Ansökan med CV och ett personligt brev skickas via e-post till ordf Tina Hägnander e-post: tina.hagnander@gmail.com.
Ange ditt telefonnr i ansökan så ringer vi upp. Sista ansökningsdag 2018-06-20. Intervjuer kommer dock att ske löpande, så att vi kan få anställningen klar så snart som möjligt.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pia Krantz 
Ort  Götene 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.