LogSmygtitt på nya Hästnet!in

x
Smygtitt på nya Hästnet!

Klicka på knappen nedan för att komma till nydesignade och mobilanpassade Hästnet!

Kom ihåg att du alltid kan gå tillbaka till nuvarande version genom att helt enkelt gå in på www.hastnet.se

Knabstrupperhingst

Inlagd: 2018-05-31    Annonsid: 139826
Knabstrupperhingst. Hästar säljes
Kategori: Avelshingst  Annonstyp: Finns  Pris: 3500 kr 
Sartors Magic Remix KNN 250 är en spännande hingst av bästa typ.Han är en ytterst lyckad kombination med det bästa av två världar.Sportponnyns fina typ,otroligt bra gångarter och knabstrupperns fantastiska temprament med massor av prickar.
Magic Remix far Magic Dancer H 150 är en sportponny av internationellt format med fantastisk utstrålning.hans stora fullblodsandel kombineras med tyskt ponnyblod som gör honom särdeles intessant som hingst.Magic Dancer H är kårad i Danmark,Norge och Sverige där han fått 10 på typ.8-9-9 i gångarter.

Magic Remix mor Karina KNN 2300 är en knabstrupperponny med massor av knabstrupperblod.Hon blev kårad som treåring som bästa ponnysto.
Han morfar är den inte heller helt okända Sandokhan 1 SKN 15,som har lämnat sin prägel i form av många tävlingsponnyer såsom Miss Dessibell vinnare av ungponnychampionatet bland 6-åringar 2011.Sandokhan 1 har tävlat MSV fälttävlan.

Sartors Magic Remix blev bästa ponnyföl 2009 med 98899.Han är också den högst bedömda ponnyhingsten i Danmark med 10 på typen.

Sunda ston av lämplig storlek är välkomna.


Pris  3500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elisabeth Rydström 
Ort  Vimmerby 
Län  Kalmar 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.