Ska vi byta hästar ett tag? Trevlig halvblodskille finnes!

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138894
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 1 kr 
Hej!
Jag har en trevlig halvblodskille på 8 år som behöver mer stimulans än vad jag har tid att ge honom. Han är rätt stor, ca 170 cm i mankhöjd. Lika snäll som han är stor!
Han är ganska grön i sin utbildning, så jag ser gärna att han kommer till någon som vill utveckla honom. Han är trafiksäker och snäll i alla lägen. Tycker det är kul att åka iväg på utflykter och träna på olika ställen. En mysig häst helt enkelt.
Vad söker jag då? Jo jag har ett gammalt sto här som gärna skulle vilja ha sällskap. Hon är 29 år, och kom till mig när hon var 2 år. Så jag söker en pensionär, gärna som går att ridas lite smått 1-2 gånger i veckan.
Så har du en äldre häst eller någon som behöver vila ett tag och söker en arbetssugen pålle så hör gärna av dig till mig.Pris  1 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jennie 
Ort  Traryd 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.