Ridande groom sökes till hoppstall i norra Tyskland

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138882
Ridande groom sökes till hoppstall i norra Tyskland. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker omgående förstärkning till vårt team i form av en ridande groom Vi bedriver ett hoppstall med ca 40 hästar i åldrarna 3-12 år en timme norr om Hamburg i Tyskland.
Vi letar efter dig som är positiv och glad, van att ta egna initiativ, har erfarenhet av unghästar och tycker om att hålla rent och snyggt omkring dig.
Du kommer att ta del i det dagliga stallarbetet, rida hästarna hemma och följa med som groom pa tävlingar. För denna tjänst behöver du vara van att rida unghästar, vara säker i sadeln och kunna arbeta hästarna bra i markarbetet. Vi ser helst att du har egen tävlingserfarenhet alternativt varit med som groom pa tävlingar och är van att rida och träna olika hästar. Du ges en unik möjlighet att utvecklas i sadeln med daglig träning på olika hästar.

Trevligt boende, tillgång till bil mm

Egen häst kan tas med.

För mer information kontakta Annelie.
email: ameves@web.de
Facebook: stall meves


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Annelie 
Ort  Mehlbek 
Län  Utland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.