Utbildning/tävling/försäljning dressyr

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138876
Kategori: Bete  Annonstyp: Uthyres  
Nu kan jag erbjuda lediga platser för träningshästar igen. Jag tar emot hästar för utbildning/tävling/försäljning i dressyr.

Jag heter Olivia och är 20 år gammal. Min verksamhet ligger i en lugn miljö utanför Lidköping där hästarna står i ett nybyggt och fräscht stall. Vi har två olika ridbanor för att kunna variera underlaget och erbjuder givetvis också varierad träning i form av uteritter och markarbete om det önskas. Jag är 160 cm lång och väger 45 kg, därför kan jag rida även ganska små ponnyer.

Jag har tidigare tävlat framgångsrikt upp till elitnivå på ponny och tävlar nu storhäst. Jag har erfarenhet av att rida många olika hästar och har även tidigare jobbat på Mosslunda dressyrstall som arbetande dressyrelev.

Det finns möjlighet att ställa sin häst hos mig i träning både för längre och kortare perioder, allt efter önskemål. Jag är noggrann med varje hästs individuella planering och mål i samråd med ägaren. Tränar regelbundet för tränare.

Mejla för mer information och pris. Innehar F-skatt. Referenser finns att få.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Olivia  
Ort  Västra Götaland  
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.