Söker medryttare!

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138858
Söker medryttare! . Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Jag söker medryttare/ridsällskap till mina hästar. En varmblodig travare och en new forest. Travaren heter Toy, 19år. 162cm i mankhöjd. Både rids och körs. Väldigt pigg dam men super snäll och mysig.
New foresten heter Godric, 15år. D-ponny eller högre (aldrig mätt honom). Både rids och körs. Han kan va lite lat av sig men jätte snäll och mysig även han.
Han älskar att hoppa och kan bli lite busig då). Han har även haft fång så behöver motioneras ganska mycket!

Mina hästar går ute hela tiden med vindskydd i hagen och på vintern har dom även bal i hagen och man får mocka lite i vindskyddet och hagen då och då. Båda går barfota och har boots när de behövs (om dom går på mycket grus).
Söker efter någon som vill rida några dagar i veckan (funkar med bara nån dag också). Så måste man tycks det är kul med körning också. Badar mycket med dom på sommaren och är de mycket snö på vintern så brukar vi även tolka med dom.
Hästarna står i Tävelsås utanför Växjö.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sofia Andersson 
Ort  Tävelsås 
Län  Kronoberg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.