Ryttare och tränare finnes

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138856
Ryttare och tränare finnes. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Ryttare finnes för utbildning/träning/avlastning med inriktning hoppning/markarbete. Har du en unghäst som är ämnad för dressyr går det självklart också bra. Jag tränar även ekipage till och med 120 hoppning.

Jag tömkör även en del så kan utbilda dig eller din häst i detta också.

Själv har jag tävlat upp till 1.30 men är mer inriktad på unghästar idag. Jag har jobbat som beridare efter gymnasiet och har idag eget företag. Jag är även utbildad ridlärare vid Strömsholm.

För mer information och priser, vänligen mejla stalljk@gmail.com. Finnes i Göteborg med omnejd. OBS! Jag har för närvarande inte möjlighet att erbjuda stallplats. Träning sker hos dig som kund alternativt att hästen kommer till mig (Landvetter). Det finns ridhus och ridbana med hinderpark.

Sociala medier: Instagram stalljohannakruse
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQKVevxanTYJ6tzW5JsDZNQ


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Johanna 
Ort  Göteborg,Bohuslän 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.