Medryttare

Inlagd: 2018-05-16    Annonsid: 138847
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Vi har en mysig farbror som inte riktigt rids så ofta han skulle behöva. En svart islänning som är dotterns häst. Hon är lite feg i sin ridning och han skulle behöva jobbas lite mer.
Så vi söker en medryttare som kan hjälpa till att rida nån eller några dagar i veckan.
Dåliga bussförbindelser finns. Hästarna går på lösdrift strax utanför västra Husby mellan Norrköping och Söderköping.

Vi har ett naturligt hästtänk där det ska vara lätt och roligt att hålla på med häst. Tyvärr lider han av svår eksem under sommaren och går med täcke, men knussligare än så ska det inte behöva vara.

Yogi är otroligt snäll. Kan försöka vända hemåt om man inte säger till honom vad han ska göra. Han gillar att jobba men är 19 år och ska inte gå stenhårda pass. Däremot gillar han fart och han tycker om att få en uppgift. Har tydligen varit en duktig tävlingshäst på Island en gång i tiden.. Han rids mestadels med små hjälper med sitsen och behöver inte hårda metoder.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Åza 
Ort  Söderköping 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.