Sommarprojekt

Inlagd: 2018-05-15    Annonsid: 138823
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Då vi har plats över på sommarbetet så kan jag och min syster tänka oss att ta oss an ett sommarprojekt för in/tillridning/utbildning med stöd från förälder.
Vi är 14 & 15 år och har ridit sedan vi var små, tävlat b- och c-ponny på lokal nivå. Rider för tillfället c-ponny och storhäst.
Rider för tränare regelbundet både dressyr och hoppning.
Hästvana föräldrar. Mamma har tävlat upp till 140 och har stor erfarenhet av utbildning/inridning av unghästar och är alltid med oss i stallet. Vi har god hjälp om det skulle behövas! B- eller c-ponny, ålder spelar inte så stor roll. Ingen av oss är speciellt långa eller tunga. Vi har plats för en eller två ponnyer. Pris och tid efter överenskommelse. Filmer när vi rider/tävlar kan skickas vid intresse.
Hör av er i ett mail eller på 0705943467.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lovisa Johansson 
Ort  Kyrkhult 
Län  Blekinge 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.