STALLPLATS I MINISTALL I NACKA

Inlagd: 2018-05-15    Annonsid: 138822
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1100 kr 
För dig som vill sköta din häst mer eller mindre på egen hand så finns nu möjligheten att få den ena platsen i ett stall om 2 boxar. Man hjälps åt med ut- och insläpp 7 dagar i veckan. Hästarna har många timmars utevistelse och fodras i hagen. Det finns en ridvolt och ridhus finns inom skrittavstånd.

Området kring Vikingshill är ett naturreservat och erbjuder en underbar ridmiljö och bussen går ända fram. Bussen går 1 till 3 gånger per timme i princip dygnet runt.

Jag bor inom gångavstånd från stallet och har en snäll 13-årig valack som passar med alla hästar och flyttar in när sällskap dyker upp (det är inte mitt stall). Eftersom det endast finns två platser så söker jag någon som vill ha en permanentplats och ingen tillfällig sällskapshäst. Det är också viktigt att den kan lämnas själv under ridpass etc. Inflytt mer eller mindre omgående är möjlig.

Ring mig på 070-736 03 49 för att få veta mer.

Stallet ligger i Nacka Vikingshill, i närheten av Kummelnäs och 10 minuters bilfärd från Orminge Centrum.Pris  1100 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Emma Birgersson 
Ort  Saltsjö-Boo 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.