Vi har nu möjlighet att ta emot nya hästar för utbildning/tillridning/försäljning

Inlagd: 2018-05-15    Annonsid: 138810
Vi har nu möjlighet att ta emot nya hästar för utbildning/tillridning/försäljning. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Vi har fortfarande platser och möjlighet att ta emot hästar för utbildning, tillridning, försäljning eller liknande. Vi gör en plan för din häst och deras behov samt dina önskemål.

Josefin Persson är en hästjej så länge hon kan minnas. Idag står hon med två tävlingshästar och snart en examen i hästskötare, drömmen om att tävla på mästerskapsnivå finns inom räckhåll. Josefin sätter alltid hästen i centrum och att dem alltid ska få vara häst. Josefin har en mjuk ridning med största fokus på att variera arbetet för hästarna, ridpassen blandas lite mellan dressyr, markarbete/hoppning, ridning i skog och mark.

Vi kommer finnas utanför Norrtälje på en stor gård med stora hagar, långa utevistelse och ett upplägg för varje enskild individ.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och frågor!

Välkommen att kontakta oss!
https://josefin-persson-dressage.webnode.se/


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefin Persson 
Ort  Norrtälje 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.