Vill du bo på landet i sommar?

Inlagd: 2018-05-14    Annonsid: 138725
Vill du bo på landet i sommar?. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Jag söker en tjej/kvinna som vill komma till mig, mina två barn och djur mellan juni-augusti som "au-pair" "barnflicka" eller vad man nu vill kalla det.

Jag kommer jobba mycket, oregelbundna tider och behöver hjälp med barnvakt, hundpromenader och ridning/omhändertagande av mina två hästar. En del hushållssysslor kan också komma att ingå.

Jag är då mamman i familjen, 32 år gammal och ensamstående med mina två barn, en pojke på 13 år och en flicka på 6 år.
Vi har en hund, en supergo blandrastik på 2 år, två katter samt två hästar; en 25-årig vblvalack och en 26-årig d-ponnyvalack. Båda pigga och livsglada pållar som vill motioneras regelbundet.

Vi bor i ett litet hus med lantligt läge med 4 rok. Du skulle få ett eget litet krypin att sova i men dela badrum, kök etc med oss.
Hästarna står i ett stall 2 km från oss.
Lanthandel finns 1 km från oss och närhet till flera badplatser. Buss finns men går inte så ofta.

Jag står för omkostnader som mat och så samt beroende på din ålder och situation betalas lite ersättning/lön/fickpengar ut.

Självklart får du också lediga dagar, helger eller hur du nu vill det kan vi bestämma gemensamt om det blir aktuellt.

Mina önskemål om dig är att du är kvinna, helst 18+, tycker om barn och djur, har ridvana, är social och framåt, pigg glad, rök-alkohol-drogfri.

Möjlighet att ta med egen katt/hund eller häst finns.

Hör av dig vid intresse!

Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Annki 
Ort  SEGERSTA 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.