Personal till fantastisk ridanläggning på Ekerö

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136862
Personal till fantastisk ridanläggning på Ekerö. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker nu ytterligare personal till vår verksamhet på Sundby Gård. Sundby Gård ligger vackert vid Mälaren med stora fina gräshagar där våra hästar går ute större delen av dagen. Vi söker dig som är en driven, glad o positiv tjej/kille som brinner för hästar och ridning. I arbetet ingår ut- och insläpp av hästar, fodring, mockning och övriga stallsysslor. Det kan också vara aktuellt att åka med till veterinär eller tävling. Arbetstiden är 40 timmar per vecka och kan vara förlagd under helger. Det är bra om du har körkort och ett extra plus om du har C-körkort. Tidigare arbete i stall och tävlingsstall är meriterande.

Du har möjlighet att ta med egen häst och i anställningen ingår att du kan träna hoppning eller dressyr för tränare på anläggningen. Här på Sundby finns det många bra tränare i båda grenarna. Vi ser gärna att du bor på gården och boendet är i en möblerad lägenhet på anläggningen. Hos oss har vi såklart vit lön med alla försäkringar inkl tjänstepension i Fora.

Maila CV med referenser och personligt brev till lottis.lundblad@hotmail.com

Titta gärna in på vår hemsida www.sundbygard.org


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Annica Lundblad 
Ort  Ekerö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.