Stallplats och bete

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136858
Stallplats och bete. Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  
Vill undersöka om det finns intresse för stallplats med bete för en häst i Törneryd strax norr om Åryd. Vintertid har vi hästarna på lösdrift med ligghall där det finns tillgång till ensilage under nät (slowfood). För dagar med riktigt tråkigt väder finns det även stall med boxar. Sommartid går hästarna på bete.

Trevliga skogsvägar finns i direkt anslutning till gården och paddock går att låna hos grannar.

Jag tar inget betalt för att du har din häst hos mig men du ansvarar för att sköta stall/ligghall 4 dagar i veckan. Vi hjälps åt med att stängsla och liknande. Jag står för arbetet med utfodring av ensilage. Vi delar på kostnader för ensilage och spån.


Kravet är att din häst är lugn i hantering eftersom vi har små barn på gården och att du tar ansvar för dina uppgifter i stallet.

Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv och din häst.
Hälsningar
Maria

tel 076 337 63 68


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maria Enarsson 
Ort  Karlshamn 
Län  Blekinge 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.