Morgonansvarig på fin hästgård mån-fre med möjlighet till extraarbete

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136844
Morgonansvarig på fin hästgård mån-fre med möjlighet till extraarbete. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Vi söker dig med hästerfarenhet som kan ersätta vår bästa Fanny, Du ska ha körkort och egen bil. Du släpper ut stallets hästar mån-fre och kan välja på att bli anställd några timmar per vardag med möjlighet till extrajobb eller få stallplats mm i utbyte.

Norröby Gård ligger centralt belägen vid 276:an i Åkersberga med närhet till både buss och roslagsbana. Vi har ca 20 hektar hagar och 23 hektar mark. Vi bedriver en väletablerad inackorderingsverksamhet och har plats för 17 hästar. Vi har ett nybyggt ridhus med en snart färdigställd loungedel, en belyst ridbana, hinderpark, rasthagar i olika storlekar, sommarbeten, grusade sjukhagar, spolspiltor, toalett, uppvärmd sadelkammare och fikastuga med övernattningsmöjligheter. Vi håller regelbundna träningar på gården.

Hos oss ingår morgonfodring med utsläpp och täckesbyten, lunchning och insläpp med fodring och täckesbyten mån-fre. Förstklassigt hösilage och spån finns att köpa på gården. Hästarna fodras 4 ggr per dygn, kvällspasset och helgpassen delar vi på. Det finns möjlighet att sälja pass eller byta. Vi erbjuder daglig utevistelse från morgon till sen eftermiddag och snälla hästkompisar eller möjlighet att ha egen hage.

Det är viktigt för oss att både ägare och häst trivs på gården. Hos oss är ordning och reda viktigt, hästens väl går alltid först. Vår målgrupp är träningsintresserade inom hoppning och dressyr. Extra kul är det om du är tävlingsintresserad. Vi på gården tränar och tävlar på oika nivåer. Här finns flest hästar, men även ponnys. Om du känner att du skulle passa på Norröby Gård är du välkommen att höra av dig och berätta om dig själv och för mer info. Maila till majzan@me.com och berätta om dig själv och din hästerfarenhet. Besök gärna vår FB-sida ”Norröby Gård Stall Tungel” för ytterligare information och bilder.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maria Prenborn 
Ort  Åkersberga 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.