Söker vana ryttare norr om Enköping

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136825
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Söker två erfarna ryttare, som gärna får vara vänner, till mina hästar en på 5 och en på 6 år, vi finns ca 3 mil norr om Enköping (bil behövs).

Du som inte vill rida men gärna komma och sköta om hästarna eller träna från marken är också välkommen att höra av dig!

Båda hästarna är under igångsättning och behöver i hantering/ridning att du/ni är lugna, trygga och kan rida med små och lätta hjälper i bra balans.

Harpa - mitt Lusitanosto är 156 cm och kom till mig från Portugal i somras och har nu efter lite tid anpassat sig till livet i Sverige. Hon är social, nyfiken och energisk. Utbildad i dressyr i Portugal. Här ser jag gärna att du rider på Lätt A-nivå.

Hausti – min islandsvalack är en 4-gångare på 141 cm som kom till mig i höstas, han är känslig, nyfiken och trevlig. Som ryttare är det ett extra plus om du har erfarenhet från islandshästar.

Harpa och Hausti är beroende av varandra och jag ser gärna att de får sällskap av varandra vid uteritter till en början (jag rider gärna med).

Jag har hästarna hemma hos mig på gården som heter Nötbacken och ligger knappt 3 mil norr om Enköping, mellan Fjärdhundra och Heby. Här finns ett fint uppvärmt stall med varmvatten och toalett. En stor ridbana på 30 * 70 meter och en rundkorall.

Du/ni rider utan kostnad och fixar istället mockning, hö och de sysslor som hör till de dagar som ni rider. Hur många dagar och hur upplägg kan se ut kommer vi överens om.

Är du intresserad skicka gärna ett mejl som första kontakt till 1.lena.akesson@gmail.comSpara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lena Åkesson 
Ort  Enköping 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.