Två medryttare söker varsin häst i Haninge

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136817
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 800 kr 
Hej!

Vi är två tjejer på 27 och 30 år som nu söker varsin medryttarhäst i Haninge med omnejd. Vi båda har nu tagit igen hästeriet efter ett tags uppehåll men är sugna på att nu hitta ett stall att spendera 1-2 dagar/veckan på.

Lotta har ridit i ca 18 år varav haft egen häst i ca 7 år. Pausade ridningen i ca 6 år och nu ridit 2-3 gånger i veckan sen september. Längd 179 cm.

Pauline har ridit regelbundet i ca 4 år och därefter ridit sporadiskt från och till sen dess. Rider för tillfället på söndagar endast men skulle nu vilja utveckla ridningen mer och få ut mer av tiden i stallet. Längd 166 cm.

Vi är mest intresserade av att få mer tid i stallet och ta en runda i skogen eller på banan om det finns. Vi är lugna, prestigelösa och har inget intresse av att tävla.

Hoppas vi hörs av!


Pris  800 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pauline 
Ort  Haninge 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.