Hästvakt, medhjälpare till unghingst sökes

Inlagd: 2018-04-16    Annonsid: 136814
Hästvakt, medhjälpare till unghingst sökes. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Zidh söker lugn och trygg hästvakt. :)

Jag har en tvåårig arabhingst som står på lösdrift i Landa, Vårgårda. Jag letar efter någon som skulle tycka det vore kul att vara lite hästvakt ibland när jag reser bort. Antingen bara då det är absolut akut eller om intresse finns så kan det även vara lite helger då jag är i väg och tävlar med mina hundar, dygn då jag är i väg på jobb m.m. Det handlar främst om att se så att han är hel, ge honom mineraler och hjälpa till att fylla på vatten och mocka lite snabbt. Sysslorna som är mer eller mindre ett måste tar inte mer än 15-20 minuter. Sedan finns det all möjlighet för den intresserade att göra annat, pyssla, promenera och träna honom. Om ni och vi trivs ihop och du vill bli en stadig punkt får du gärna hjälpa mig med hans inkörning och kommande utbildning.

Zidh är en positiv och glad skit som alltid kommer när man ropar på honom. Vi håller på och tränar på tömkörningsgrunder nu inför inkörning, vi promenerar och klickertränar. Han är lyhörd och vill gärna vara i knät på en, men han är också unghäst med diverse bus för sig emellanåt. Därför behövs det att personen är lugn, trygg och van samt orädd.

Zidh står på världens bästa ställe som alltid ställer upp då jag väl är i väg, men det hade varit skönt att hitta en pålitlig person som skulle uppskatta att få hänga lite med honom så att jag slipper känna att min frånvaro är en belastning.

Jag är alltså intresserad både av dig som känner att du kan rycka in lite akut nu, eller om du känner att du vill finnas med under längre tid.

Datumen då jag är bortrest och som det gäller nu på rak arm är:

21-28 april
10-13 maj
11-17 juni

Kontakta mig via mail: helena@stallyckan-mark.seSpara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Helena Eriksson 
Ort  Vårgårda 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.