Plats för utbildning/försäljning/inridning

Inlagd: 2018-04-15    Annonsid: 136765
Plats för utbildning/försäljning/inridning . Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 4000 kr 
Mitt namn är Louise Hiller och jag bor på en egen gård strax utanför Skövde där jag tar in hästar för utbildning/försäljning/tillridning/inridning. Tar även in större ponnys/islandshästar för inridning/ingoppning osv.

Jag har jobbat som hästskötare/beridare hos Ellen Brunes där det ingick allt från hantering av 2-åringar till träning av GP-hästar och matchande av unghästar mot championaten som tex Falsterbo. Jag har mycket erfarenhet av alla åldrar och har tagit in flertalet problemhästar bl.a. Jag har tagit in hästar åt kunder själv i snart 4 år efter jag slutade som beridare och körde på eget.

I dagsläget så har jag en häst jag utbildat tom 125 och kvalat 130 och 4 unghästar som är under utbildning. Jag tar in hästar löpande. Har en plats över fr.o.m mitten på April.

Hästen kommer få varierad träning utifrån sin ålder. Bor precis bredvid ett naturreservat så alla hästar får varierad träning i skog och mark samt på banan. Jag har ett lugnt stall med stora fina boxar och mycket utevistelse, nybyggd paddock med hinderpark och stora fina hagar och boxar. Jag har nära kontakt med duktiga tränare i alla discipliner. Hästens mående kommer alltid i första hand hos mig och jag lägger stort fokus på att bygga upp hästarna på bästa sätt. Ägaren bereds möjligheten att följa utbildningen och uppdateras så ofta man önskar med både filmer och bilder.

Vill du ha hjälp att rida in eller hoppa in din unghäst? Har du inte tiden eller ork att ta tag i försäljning? Eller så ska du kanske helt enkelt åka utomlands och vill att hästen hålls igång under tiden.

Referenser från tidigare kunder och försäljningar finns. Kontrakt kommer att skrivas.
I priset ingår strö/foder/stallplats samt själva utbildningen och alla träningar!

Vid intresse tveka inte att höra av dig på 0738219261.

Mvh Louise Hiller


Pris  4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Louise Hiller 
Ort  Hjo 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.