Världens bästa fullblodskille

Inlagd: 2018-03-14    Annonsid: 134708
Världens bästa fullblodskille. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 900 kr 
Om rätt person dyker upp finns nu ett behov av att utöka vårt lilla team-Bio.

Bio är en 17-årig oförskämt fräsch fullblodsvalack med ett enormt stort hjärta. Han har hängt med mig sedan han var 12 då vår resa från galopphäst till ridhäst började.

Jag både tränar och tävlar hoppning, dressyr och fälttävlan med Bio och han har hittills visat stor talang för alla grenar.

Bio är världens snällaste men han är som de flesta fullblod en känslig häst som kräver en lugn och trygg ryttare med mjuk hand. Ej viktbärande!

Bio tränas mestadels ute i naturen, så han är inte en häst som varken rids eller ska ridas på bana 5 dagar i veckan. Jag är otroligt mån om hållbarheten och inställningen hos min häst och min filosofi är att varierad träning skapar detta.

Bio står i ett mindre stall ca 7 kilometer utanför Knivsta där buss 677 stannar några hundra meter från stallet. Hästarna går ute långa dagar på vintern och dygnet runt på sommaren. Massor av ridvägar finns och en fantastisk ridbana som är användbar året runt.

Jag är oerhört noga med att personkemin stämmer mellan både dig och mig som ägare och hästen. För rätt person finns möjlighet till ett väldigt fritt och trevligt samarbete. Viktigt är dock att jag inte söker medryttare för tävling och träning, men jag är inte omöjlig med såna möjligheter framöver om allt känns rätt!

Tanken är ca 2-3 dagar i veckan och jag är väldigt flexibel.
Avigsidan med att ha häst är att det inte är gratis. Att vara medryttare till Bio kostar därför 900 kronor i månaden, vilket motsvarar en del av kostaden för hans skoning. Viktigast för oss är dock att vi hittar rätt person och summan kan därför vid behov diskuteras.

Om du vill veta mer om mig och Bio är du välkommen att höra av dig. I första hand vill jag även veta mer om dig och dina förväntningar på din framtida medryttarhäst via mejl


Pris  900 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sofia Kilberg 
Ort  Knivsta 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.