9-årig kanontjej utlånas till gott hem

Inlagd: 2018-03-14    Annonsid: 134698
9-årig kanontjej utlånas till gott hem. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 100 kr 
Pga oseriösa spekulanter gör vi nu igen ett försök att låna ut vårat 9 åriga sto i 1-2 års tid.
Tanken från vår sida var egentligen att ta föl på henne i år, men av olika anledningar kommer vi att avvakta med detta ett par år.

Så därför skulle vi väldigt gärna vilja att hon kunde få komma till ett hem där någon skulle ha tid att motionera henne och framförallt ge henne lite omsorg och kärlek då vi själva just nu inte hinner med henne. Fiddelina är 167 cm och rejäl i kroppen, riden mycket utan minsta konstigheter eller problem.
Hon är världens goaste och mest positiva häst, älskar att bli borstad och ompysslad. Väldigt fin att rida och absolut inte het och tråkig.

Vi skulle väldigt gärna vilja att hon hamnar max 30 mil från Mantorp, detta då vi är väldigt måna om henne och skulle vilja ha möjlighet att kunna få komma och hälsa på.
Vid intresse kan ni väl maila/smsa eller ringa 070 4294682
Pris  100 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ida 
Ort  Mantorp 
Län  Östergötland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.