Underbar shettis

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134668
Underbar shettis. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Hej!
Nu söker Kronos en liten ryttare som vill pyssla och/eller rida någon gång i veckan.
Kronos är en isabellfärgad minishettis på 85cm, valack.
Skulle passa perfekt för den mindre ryttaren då han är otroligt snäll även när han busar lite. Han är väldigt lugn men kan hetta till ifall man hoppar eller är på fältet(dock bara om man travar och utan ledare, gäller både hoppning och fälten), då kan han slänga in något bocksprång men har aldrig gjort något värre än det. Han är även inkörd och har sele samt rockard.
Ska ställas ut till sommaren.

En ponny man kan göra lite allt med, ni får gärna ta med på små hopptävlingar, vara med på utställningar, träna trick, köra, kanske testa agility?

Finns paddock, fält, grusvägar, hagar och skogsstigar att rida/gå på.

En perfekt ponny för den hästintresserade mamman som vill ha kul i stallet med sitt barn eller för en hästtokig unge!

Inget krav på att han ska ridas utan vill mest att någon ska greja med honom när jag inte kan vara där, kan han ridas så är det bara ett plus.

Det är GRATIS att ta hand om Kronos men om man VILL så kan man betala, gör man det så går pengarna oavkortat till vård av Kronos och ny utrustning som då ska vara för ryttaren/skötaren. På så sätt kan det ju vara bra att betala om man vill lära sig rida eller börja hoppa t ex så han har allt man behöver eller för att det inte ska bli svårare än nödvändigt.

Står i Upphärad. Är det för långt bort men du är fortfarande intresserad så kan du få komma någon gång ibland när du har tid och lust, skicka ett mail bara och berätta det isåfall!

Mvh Moa och Kronos


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Moa Berglund 
Ort  Trollhättan 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.