Dresyrelev/praktikant

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134664
Dresyrelev/praktikant. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Dressyrelev som vill rida sökes till tävlings och kursverksamheten på Brolöten. Tävlingsstall med cirka femton tävlingshästar och femton kurshästar.

Vi söker dig som är villig att lära och inte rädd för att ta i. Om du har rätt ambitioner och är en teamplayer finns det stora chanser att utvecklas inom dressyren hos oss. Antingen har du egen häst och utvecklas på den eller så finns det möjlighet till ridning varje dag på våra kurshästar och ponnyer.

Brolöten har nu köpt in massor med ponnyer som behöver utbildas samt de andra kurshästarna behöver ridas så vi söker någon som är sugen på mycket ridning.

Vi är ett stort team med många framgångsrika elever som i grunden bygger på kärlek till hästarna, jobb, ödmjukhet och samarbete.

I arbetsuppgifterna ingår vanliga stallsysslor, grooming av tävlingshästar, skötsel av kurshästar/unghästar, motionering i form av longering osv. Förberedelser inför träning och tävling såsom klippning, packning och putsning. Samt följa med på träningar och tävlingar.

Vi bedriver också konferenser och dressyrkurser, är du intresserad av att undervisa finns det också möjlighet till att få lära sig hålla en del lektioner under våra sommarridläger. Vi har cirka tjugotalet praktikanter som kommit in på Hippologen efter praktik hos oss.

Boende finns på gården. Möjlighet att ta med egen häst finns. Tidigare arbete i stall och tävlingsstall är meriterande men inget krav.

Chris Brolin b-tränare, Emelie Brolin B-tränare och Grand Prix ryttare hjälper dig med träning. Du bör vara minst 18år och det är en fördel att ha körkort. Praktiklön enligt ök.

Välkommen med din ansökan till: info@broloten.se så hör vi av oss till dig!


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Brolöten 
Ort  Sparreholm 
Län  Södermanland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.