Maxad D-ponny söker fodervärd

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134657
Maxad D-ponny söker fodervärd . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
På grund av att nuvarande fodervärd ska börja plugga så söker vi nu en ny fodervärd åt Holly!

Holly är ett maxat D-ponnysto född 2005. Hon är väldigt pigg och känslig och kräver därför en balanserad ryttare med gott tålamod. Däremot är hon hur trygg och snäll som helst i både hantering och ridning! Hon gör absolut aldrig någonting för att vara dum.

Hon är utbildad LB/LC samt lite tävlad men har under dom senaste åren endast blivit hobbyriden mest ute i skogen och tränat lite lätt vid några enstaka tillfällen. Det vi söker är i första hand någon som vill fortsätta likadant, men funkar det och om intresse finns så får man såklart träna och eventuellt tävla mindre klasser också. Det viktiga är att ni trivs tillsammans!

Hon ska stå kvar i sitt nuvarande stall som ligger i Västansjö, mellan Rogberga och Barnarp. Hon står på lösdrift i ett mindre stall med just nu två andra hästar. Stallsysslor hjälps vi åt med men de dagar du inte är där så sköter vi stallet. Priset kommer vara ett fast pris varje månad där allting ingår så som hö, halm, hovslagare m.m, alltså tillkommer inga extra kostnader utöver det för dig som fodervärd.

Hör av dig om du är intresserad! :) 0709374954


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Maja 
Ort  Tenhult 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.