Vikarie sökes.

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134656
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Finns  
Petra skall på semester nu i april så vi söker med ljus och lykta efter en vikarie under 2-3 veckor. Möjlighet till fast anställning framöver finns.

Vi söker Dig som kan hjälpa till med sedvanliga stalluppgifter såsom mockning, in- och utsläpp, skötsel mm. Ridning/longering ett plus men inget krav under vikarietid.

Till den fasta anställningen söker vi en utvecklingsbar, hungrig och ambitiös människa som vill lära och förstår vikten av att arbeta med ett gemensamt språk (röd tråd) i kommunikationen med djuren. Bra träningsmöjligheter mm finns. Egen häst kan medtagas. Boende finns.

Vi driver en hästanläggning med kursverksamhet, har just nu 14 hästar, rullande schema och man är 3 pers att dela på jobbet som självfallet är 5 dgr/vecka osv. Gården ligger utanför Bålsta i Uppsala län.

Man bör älska och respektera hästar och vilja deras bästa.
Smsa på 070 207 52 84
Välkommen!


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Helena Wiklund 
Ort  Örsundsbro 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.