Vackert känsligt sto söker Medryttare 2 dagar i veckan!

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134654
Vackert känsligt sto söker Medryttare 2 dagar i veckan!. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 1200 kr 
Luna är ett 14 årigt sto. Hon är världens mysigaste häst som älskar att bli ompysslad. I ridningen kan hon va pigg men gör ingeting dumt. Trygg att rida ut på ensam och i sällskap. Luna står i ett stall på värmdö (stall Tuna) , busshållplatsen heter Tuna. Stallet har ca 12 boxar , ridhus finns inte så det är banan eller uteritter som gäller.

Jag söker efter någon 18+ som kan ta hand om Luna ca 2 dagar i veckan och då sköta alla stall sysslor, rida och ta hand om Luna. Du behöver helst ha bil då bussen inte går så ofta men jag själv åker kommunalt och tycker att det funkar. Bussen stannar precis utanför stallet. Eftersom att man behöver kunna rida ut så är det bra om man kan rida dagtid. Jag kommer behöva ha hjälp olika dagar från vecka till vecka ibland en helg dag + vardag och ibland vardagar.

Har du frågor så smsa 0708889639 eller skicka mail.


Pris  1200 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ina 
Ort  Värmdö 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.