Medryttare sökes till dressyrutbildad fullblodsvalack, Strängnäs

Inlagd: 2018-03-13    Annonsid: 134641
Medryttare sökes till dressyrutbildad fullblodsvalack, Strängnäs. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  Pris: 500 kr 
På grund av att jag nu är inne i den sista delen av graviditeten med mitt andra barn så inser jag att jag skulle behöva lite avlastning ett par dagar i veckan med min häst Chicago framöver.

Chicago är en fullblodsvalack född 06 som varit i min ägo sedan snart 4 år. Jag köpte honom direkt från galoppbanan och har sedan utbildat honom i dressyr (han är markskygg varför jag inte har hoppat honom direkt, kan vara ett projekt som jag tar upp igen framöver). Vi har tillsammans tränat och tävlat flitigt, vi har placeringar till och med LA:4 och tränar för MSV C. Chicago är en smart och lyhörd häst som verkligen gillar att arbeta och lära sig nya saker. Han är känslig och gör sig därmed bäst under en ryttare med en god känsla och mjuk hand men som ändå kan ställa krav. Han kan ha en viss nerv (vilket hör till sorten) men är mycket lydig, schysst och välhanterad. Rolig att rida varje dag, trafiksäker och trevlig att rida ut på. En väldigt trevlig häst överlag att ha att göra med!

Chicago står i ett mindre stall strax utanför Vansö (ca 5 km från Strängnäs). 20*40 ridbana med belysning och staket finns.

Söker en medryttare som vill rida ett par dagar i veckan, de dagar man rider så sköter man även mockning och övrigt. Som medryttare får du gärna träna för tränare och eventuellt även tävla om du är intresserad av det, Chicago är okomplicerad att lasta och träna på annat håll. Den jag söker är givetvis ansvarstagande och seriös.

Chicago är en nätt häst på ca 165 cm, ej viktbärande (jag som är på bilden är 170 cm och väger runt 65 kg).Pris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefin Aronsson 
Ort  Strängnäs 
Län  Södermanland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.