Behöver ni extra hjälp? STOCKHOLM

Inlagd: 2018-03-12    Annonsid: 134620
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Jag är en 26årig småbarnsmamma som önskar komma igång med hästarna igen. Är uppvuxen med egna hästar sen 4års ålder och har stor erfarenhet av både unghästar/hingstar och mer välutbildade hästar. Både vanliga hästar, hingstar och islandshästar!

Nu har jag varit ifrån hästarna ett par år men längtar tillbaka något otroligt! Därför tänkte jag kolla om det möjligtvis skulle finnas något stall som skulle behöva lite hjälp kvällar och helger? Jag hjälper gärna till med allt mellan himmel och jord och så klart även ridning om det skulle vara aktuellt.

Jag har körkort och bil och ser gärna att det inte är allt för långt från Stockholms innerstad, men jag kan definitivt köra en bit!

Kräver ingen betalning för det jag gör.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Alexandra 
Ort  Stockholm 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.