Utbildning/tillridning.

Inlagd: 2018-03-12    Annonsid: 134596
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 6000 kr 
Vill du ha hjälp med din häst? Ledig boxplats finnes på Alingsås ryttarsällskap för utbildning och/eller problemlösning. Din häst kommer att ridas av mig som har stor erfarenhet av unghästar och speciellt de av den lite busigare sorten. Jag är otroligt sadelfast, modig, balanserad och följsam. Jag har utbildat många hästar tidigare och kommit igenom spärrar så som att gå över vatten, ridas ut, hoppa karaktärshinder osv. Jag är även Hippolog, ridlärare level II och har tävlat upp till medelsvår nivå i hoppning.

Din häst utlovas box i stort och luftigt stall, mycket grovfoder, 7-9 timmars utevistelse, ridning i både ridhus och utomhus. En individuell plan görs upp och din häst som kommer att jobbas allsidigt på varierande underlag.

Pris 6000 kronor per månad inkluderat boxhyra, hösilage och strömaterial.

Hör gärna av er om ni har några frågor!


Pris  6000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Jessica 
Ort  Alingsås 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.