En ridskola för Vuxna utöver det vanliga

Inlagd: 2018-03-12    Annonsid: 134592
En ridskola för Vuxna utöver det vanliga . Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 2000 kr 
Konceptet för dig som vill ha mer än en vanlig ridskola men inte har möjligheten att skaffa egen häst.
Värsta är beläget i vackra omgivningar 15 km från Bålsta, 15 km från Sigtuna och 19 km från Bro. Det går inte att åka kommunalt till stallet men vi är många som åker från Stockholm Till stallet varje dag som det går att åka med!

Vi erbjuder nu lektioner 5 dagar i veckan, Söndag - torsdag
på olika nivåer och med olika innehåll, från vanliga dressyrlektioner till markarbete samt en ren hoppgrupp. så länge du kan hantera hästen i alla gångarter så finns det en grupp för dig!
Då vi aldrig är fler än 7 per grupp blir det alltid mycket tid för varje enskild elev. Hästarna är välutbildade och känsliga för hjälperna.

Vi anordnar även kurser, mindre tävlingar, uteritter mm. på fredagar och lördagar. dessa dagar finns det också möjlighet att vara medryttare om man har tillräcklig kunskap.
För att vara medryttare behöver du rida minst en dag på lektion, på hemsidan hittar du information om nivå på grupper, tider priser mm.
vi har välutbildade hästar, ordentlig utrustning samt engagerad och driven instruktör i grupper om som mest sju elever i nybyggt ridhus och fint stall. härlig sammanhållning med något för alla typer av människor, vi här här främst för att ha kul men också med ett mål om att lära sig rida på riktigt!

i-msridutbildning.se


Pris  2000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Ing-Marie Öhman  
Ort  Bro/Bålsta  
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.