Frieservalack söker medryttare

Inlagd: 2018-03-08    Annonsid: 134349
Frieservalack söker medryttare. Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Då nuvarande medryttare slutar pga gammal skada som gått upp söker jag en ny person som vill hjälpa mig med min frieser! Jakob är en sjuårig frieservalack, 175 cm hög (men upplevs inte så stor att rida). Han är världens härligaste häst, rolig, snäll, vänlig och kärleksfull. Han älskar att bli ompysslad och är en riktig gentleman samtidigt som han alltid får en att skratta. Han är utbildad MSV C +, tävlad fåtal gånger i lätt dressyr med vinst, samt Pay & Jump.

Jag söker dig som vill rida ut och träna lättare hoppning 1-2 dagar i veckan. Du är ansvarsfull men tycker samtidigt om att busa till det med hästen. Då jag är (en 25-årig) dressyrtant tycker jag att Jakob förtjänar en lekryttare i sitt liv.

Du får möjlighet att hoppträna på lättare nivå (Jakob hoppar gärna men är inte världens talang), fungerar det bra kör jag er gärna på Pay & Jump också! Du får också möjligheten att rida ut på en av världens snällaste och vackraste hästar. Han är trygg ute, och man känner sig kunglig när man sitter på hans rygg :) Dessutom kan jag tänka mig att hjälpa dig med en dressyrträning i månaden för att se så att allt går åt rätt håll med er utveckling.

I gengäld vill jag inte ha betalt i pengar, men du som medryttare får då hjälpa mig med 2-4 stallpass i månaden. Då handlar det om att ta in eller ut gårdens hästar. Detta är förutsättningen för att samarbetet ska fungera (samt att ni klickar som ekipage såklart!). Det handlar om 10-15 hästar totalt, ett pass tar ca 1 timme. Snabbare på sommaren då inga täcken används ;)

Jakob står på en anläggning 2 km från Enköpings C. Det går buss som stannar precis utanför stallet. Anläggningen har isolerat ridhus, ridbana, anlagd ridväg (samt flera ridvägar i området).

Kontrakt kommer att skrivas för allas säkerhet. Jag vill inte ha några mejlvänner. Och jag ser helst att du är intresserad av att provrida Jakob, inte bara provrida för att du är nyfiken på att rida frieser (detta har dessvärre hänt).

Önskar mig svar via mejl först, där du berättar mer om dig själv som ryttare och person. Du behöver inte vara världsmästare för att passa Jakob, det handlar mest om att det ska stämma mellan oss tre så att vi kan få ett så bra samarbete som möjligt. Tidigare medryttare har ridit Jakob i snart ett år och det har gått väldigt bra! Nuvarande har ridit i snart ett halvår innan hennes skada gick upp (ej pga Jakob ska tilläggas!).

Skicka ett mejl där du berättar mer om dig själv. DU är såklart över 18 år och vet vad det innebär att ta hand om en häst :)

myrrhamatilda@live.se


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Matilda 
Ort  Enköping 
Län  Uppsala 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.