Gentleman söker medryttare

Inlagd: 2018-03-08    Annonsid: 134345
Gentleman söker medryttare . Hästar säljes
Kategori: Medryttare  Annonstyp: Med häst  
Manne är en 18 årig gentleman på 1.68 m som gör allt för sin ryttare. I yngre dagar tävlades han i hoppning upp till 1.20 för att senare skolas om till dressyrhäst upp till msv.c.
Han är snäll i alla situationer samt hantering och älskar att bli ompysslad. Manne anpassar sig efter sin ryttare oavsett hur rutinerad man är, gör du rätt gör han rätt. Är i dagsläget inte i tävlingskondition pga tidsbrist men kommer igång mer och mer under våren.

Jag önskar nu hitta en medryttare som kan rida ca två gånger i veckan uteritter eller dressyr / markarbete. Manne bor på en gård 4 mil norr om Göteborg ( 30 min med bil från centrala Gbg) i ett stall med fyra andra hästar. Vi har en egen paddock 25x60 med fibersand och 5 min till ridhus med transporten. Det finns bussförbindelser men det smidigaste är om man har tillgång till bil. Stallet består av tävlingshästar inom hoppning samt ett avelssto.

Om du tycker att Manne låter som en trevlig prick är du välkommen att maila eller smsa som första kontakt.

Adress: Bäckdalens Gård 130, Skepplanda.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Catharina Eriksson/ Anne Eriksson 
Ort  Skepplanda 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.