Tillridningshäst mottages

Inlagd: 2018-03-07    Annonsid: 134311
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  
Nu har jag ytterligare en ledig boxplats och kan ta emot en tillridningshäst för utbildning samt tävling. Jag har mångårig erfarenhet av utbildning av hästar och har genom åren plockat upp hästar till 1.40 hoppning samt medelsvår dressyr. Jag har även kvalat ner flertalet unghästar till Falsterbo.

Min familj bor på en vacker gård i natursköna Kullabygden med stora beteshagar året runt, nybyggd sadelkammare samt egen paddock. Jag är även utbildad banbyggare och byggde under tio årstid när jag var aktiv inom det området. Har även varit utomlands korta perioder och jobbat med hästar.

Jag är legitimerad lärare och jobbar med tillridning i mindre skala parallellt med mitt yrke. Hästarna som kommer hit får en mycket god omvårdnad i en lugn och trivsam miljö.


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Petra Svanberg 
Ort  Jonstorp 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.