Sommarbete 2018

Inlagd: 2018-03-07    Annonsid: 134308
Sommarbete 2018. Hästar säljes
Kategori: Bete  Annonstyp: Uthyres  Pris: 600 kr 
1 och 2-åriga hingstar – Ungston - sto m föl- Ridhästar. Alla beteshagar är stängslade med eltråd och saltsten ingår. Betena är blandat vall och naturbete. Valet av beteshagar gör vi efter hästantal och individernas behov. Betesavgift betalas månads vis i början av varje månad. Betessäsongens längd avgörs av väder och tillväxt av gräs vanligen är perioden maj-sep.
Vi tillämpar rotationsbete som betyder att hästarna byter hage för att undvika överbetning. Vanligen roterar hästflocken emellan 4 olika hagar för att hålla betestillväxt och därmed näringsinnehåll på en jämn nivå tomma hagar putsas av och återväxer. De flesta hagar har tillgång till skydd i form av träd/skogsdunge. betesperiod. Hästen ska vara nyligen verkad vid betessläpp och avmaskning ska ske 3 dagar innan betessläpp. I våra hagar vattnas hästarna i badkar med flottör. Tillsyn 1-2 ggr/ dag ingår hela betesperioden. Hjälp med vaccinering, kastrering innan hemfärd från bete och övriga veterinära behov kan vi erbjuda.

Referenser finns på vår hemsida: www.stall-hassle.se

Med betessläpp 26-27/5 och sista dagen för bete är 29-30/9, eller efter överenskommelse.


Pris  600 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Börje Ewaldsson 
Ort  Vetlanda 
Län  Jönköping 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.