Stallarbete, skötare, personal finnes

Inlagd: 2018-03-07    Annonsid: 134294
Stallarbete, skötare, personal finnes. Hästar säljes
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Önskas  
Hej. Jag är 18 år gammal och söker nu ett arbete över sommarhalvåret. Jag studerar på Bollerup men kommer från Stockholm. Har arbetat i stall regelbundet från det att jag var 14 år tills nu. Och haft egen häst sedan 10 års ålder.

Jag söker ett arbete där det går att bo och ha med min häst då jag på sommarlovet inte kan bo hemma i Stockholm. Hjälper mer än gärna till med alla stalluppgifter som ingår.

Jag har praktiserat på fler olika stall som Bro Park galopp, Skillinge dressyr och ska även praktisera hops Jannicke Sjöstedt. Referens finns säkert att få.

Som person är jag väldigt driven och villig att lära mig mer om allting. Själv rider jag på LA nivå dressyr på mitt egenutbildade halvblod som jag sköter själv. Tanken är att under sommaren arbeta, plugga till körkort och samtidigt hinna med min egen häst. Därför hade ett jobb som ger utrymme för det varit drömläge. men jag är givetvis öppen för alla förslag. Nås på mail i första hand men efter det kan vi gärna höras via telefon. Vänliga hälsningar


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  MB 
Ort  Tomelilla 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.