My Desire, Sällskapshäst ev skogsmulle

Inlagd: 2018-03-07    Annonsid: 134276
My Desire, Sällskapshäst ev skogsmulle. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Hej!
Våran fina My Desire även kallad Dessie söker en fodervärd som kan ge henne massa kärlek. Hon har haft en väldigt mörk bakgrund så hon är ganska försiktig och osäker. Men ger man henne all förtroende så kan man få sitta på henne och skritta och trava försiktigt men det är om du vinner hennes förtroende.

Dessie är född 2008 och är en varmblodig travare. Hon är otroligt lättfödd och har en riktigt snygg kropp för att bara stå i hagen.

Hon är snäll men mycket försiktig när man sitter på henne, jätte snäll att rykta och ha på gången, hon går barfota året om och har väldigt starka och snygga hovar. Går just nu ihop med tre andra i hagen och hon går ihop med vilka hästar som helst.

Dessie är otroligt underbar när man har vunnit hennes hjärta!

Ring Linda Björling för mer info 0766102558
eller smsa Lisa Björling 0733660013Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Lisa Björling 
Ort  Ljusdal 
Län  Gävleborg 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.