Bete för dräktiga och sto med föl

Inlagd: 2018-03-06    Annonsid: 134227
Bete för dräktiga och sto med föl. Hästar säljes
Kategori: Bete  Annonstyp: Uthyres  Pris: 500 kr 
Vi erbjuder bete för dräktiga ston och sto med föl. Vi erbjuder även fölningsövervakning.

Vi har stora kuperade härliga hagar. Hästarna går i flock blandat med föl, åringar och äldre hästar. Unghästarna busar med varann och får trygghet från de äldre och de äldre blir uppiggade av att ha de små runt sig.
Fölen får bra med muskler i backarna och stona håller kroppen igång.

Pris från 500kr/månad inkl moms, rabatt ges vid fler än 3 hästar. Föl betalar ½ stopriset tills de avvänjs. I priset ingår daglig tillsyn, vatten, bete, saltsten. Kostnader som tillkommer är ex hovslagare, avmaskning, vaccinering.

De dräktiga stona får gå i sto med föl gruppen tills det börjar närma sig fölning, då får de gå i en mindre hage närmst gården och när de visar tecken på att föla så får de gå i en hage med övervakningskameror där vi har uppsikt dygnet runt.

Vi har en egen veterinärklinik på gården och fött upp över 50 egna hästar.

Vi erbjuder även helårsinackordering där vi bland annat kan hjälpa till med avvänjning av fölen.

Hör gärna av er så berättar vi mer

Vi har även bete för unghingstar, unghästar, valacker, ridhästar, pensionerade hästar, fånghäst(magert bete) och vi tar emot hästar för rehabilitering efter skada/operation.


Pris  500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Minna 
Ort  Båstad 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.