halvfodervärd till speciell dam

Inlagd: 2018-03-06    Annonsid: 134221
 halvfodervärd till speciell dam . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 2400 kr 
LÄS ANNONSEN NOGA INNAN NI MEJLAR TACK


Pride
Sto
Född:2001
Ras: varmblod travare (amatör tränad som 1-3åring)
Utbildning: LB dressyr o hoppad med ryttare 1,20m

JUST NU LÄKER HON EFTER EN HOVBÖLD KAN EJ PROVRIDA JUST, MEN NU VI BÖRJAT PROMERA GÅR FRAMÅT, DE VIKTIGASTE ÄR MAN VILL LÄRA KÄNNA HENNE PÅ MARKEN FÖRST, KOSTAR INGET SÅ LÄNGE MAN INTE KAN RIDA .

Vi oturen att medryttare lämnar pga blev rädd för Pride vi haft medryttare sen jag tog hem henne som 5 åring men hon har ett bagag av dåliga erfarenheter tyvärr sitter hårt trots stora fram steg så testar hon ny människor framför allt, även mig ibland haft ryttare som varit mellan 14-30 ungefär de som är viktigt är att man förstår att denna dam kräver fast men mjuk hand och du duktig på läsa av henne. Hon älskar mys, ridning, träna och åka åka iväg göra saker går på transport utan minsta trassel 2 till 5 min så står hon på transporten.
Men hon kommer alltid testa dig, kolla om du snäll för hon är aldrig säker. Alltid snäll och rida är på marken hon testar när hon ska ur boxen och in från hagen sommar tid.

Har nu en tjej som har 1 dag i veckan hon rider alltid ut om vädret tillåter hon vart med oss i snart 3år.

De jag söker är någon som vill hoppa i första hand åka iväg träna ev tävla om de passar. Göra de jag inte hinner. Jag kan ställa upp köra men inget jag garanterar, bra om du har körkort själv eller möjlighet få hjälp av någon annan.

Söker endast dig som intresserad av ett längre sammarbet och vill ha minst 2 dagar i veckan max 3dagar

Vi står i Gunnesby stall www.gunnesbystall.se Säve 2 dagar i veckan 1600kr/ i månaden 3 dagar i veckan 2400kr/ i månaden

Finns ridhus, tränare, fantastiska ridvägarPris  2400 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Josefin Bergendahl  
Ort  Göteborg 
Län  Västra Götaland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.