Sommarbete

Inlagd: 2018-03-06    Annonsid: 134220
Sommarbete. Hästar säljes
Kategori: Bete  Annonstyp: Uthyres  Pris: 1500 kr 
Hej!
Jag kommer eventuellt kunna ta emot några till hästar på bete, beroende på hur vår och sommar blir och vilka som är intresserade. Helst unghästar ston och valacker, kan kanske ta emot sto med föl. Alla är välkomna att höra av sig :-) Betet finns i Håbo-Tibble, Bro

Betesperioden beror på våren, vädret och sedan beroende på vilka hästar som kommer gå där. Men från ca juni till augusti. Vill gärna släppa ihop dom hästarna som ska gå ihop samma datum om det går. Hästarna som kommer utifrån bör gå minst 4-6 veckor ihop med gruppen. Hästarna som kommer ska maskas med preparat mot stora blodmasken, för vi vill inte få in den på betena.

Det vi erbjuder om intresse för sommarbete finns är naturbeteshagar och vallhagar. Dom börjar beta i naturhagarna, sen släpper vi ut dom i vallhagarna när vi har tagit in årets foder. Skulle betet ta slut så tilläggs fodrar vi eller så får man avbryta betet. Hagarna är stängslade med elstaket.

Tillgång till friskt vatten i badkar som fylls på och kontrolleras varje dag. Saltsten finns i hagen. Tillsyn sker varje dag!
Betet är tillsammans med andra hästar, vi har en stohage och en valackhage eventuellt även en för sto med föl om intresse finns.
Betesperioden beror på vädret och antalet hästar i sommarhagen.

För en extra kostnad om man vill hålla igång sin häst under betet kan man få Tillgång till uteridbana, grön-bana, ridvägar enligt överenskommelse med markägare och andra berörda, uppbindningsplats ute och tillgång till sadelhängare.

Pris: Från 1500 kr/månaden

Med vänliga hälsningar
Pernilla
Önsta Stall & Hästverksamhet


Pris  1500 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pernilla Johansson 
Ort  Bro 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.