Stallplats uthyres från juli

Inlagd: 2018-03-06    Annonsid: 134219
Stallplats uthyres från juli . Hästar säljes
Kategori: Stallplats  Annonstyp: Uthyres  Pris: 4300 kr 
Vi kommer få en ledig box till sommaren förmodligen från juli.
Önsta Gård ligger i Håbo-Tibble (Bro), vi erbjuder helinackordering av häst (mockning är en tilläggstjänst).

Vi har 8 stora, ljusa, luftiga boxar (14 kvm + högt till tak), varje box har fönster. Stallet är renoverat och tillbyggt med fikarum, toalett, spolspilta (varm/kallvatten), uppvärmd sadelkammare, torkrum med tvättmaskin, till varje box hör ett skåp, samt en förvaringshylla och plats för 2 sadlar & träns i sadelkammaren.

Hästarna ute hela dagarna beroende på årstiden och ljuset. Hagarna är stora och fina. Hästarna går ihop med andra, vi har ston och valacker separerade. Eget bete i stora kuperade hagar. Vi har en stor ridbana, en 1200m lång gräsbana (galoppbana). Varierande och fina ridvägar. Närhet till ridhus.
Vi har eget strö (halm) och foder (hösilage, havre, korn, mineraler, salt) som ingår i hyran, samt att vi fodrar 5-6 ggr/dagen, lunchar i hagarna och släpper ut och tar in varje dag, byter täcke vid ut- och intag. Vi jämnar till i hagarna med maskiner innan det fryser så hästarna ej vrickar sig. Hästarna äter ur foderhäckar i hagarna. Dom har även vatten i hagarna vintertid. Pris 4300 kr/månaden.

Vi har väldigt god service och det går att köpa till flera tjänster (mockning, passning av veterinär/hovslagare, skötsel och ridning mm).

Vi tar även emot konvalescenthästar och kan även ta emot vissa hingstar till ett annat pris.
Vi kommer även ha ”hästpensionat” om du ska resa bort eller är sjukskriven och vill ha full service och ridhjälp under tiden, pris enl överenskommelse.
Vår anläggning ligger ca 10 min från nya galoppbanan Bro Park i Bro.

Vill du veta mera så är du välkommen att höra av dig och komma och titta! Med vänliga hälsningar Pernilla
Önsta Stall & Hästverksamhet


Pris  4300 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Pernilla Johansson 
Ort  Bro 
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.