Delfodervärd

Inlagd: 2018-03-06    Annonsid: 134198
Delfodervärd. Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  Pris: 800- kr 
Jag heter Mille och min medryttare måste på grund av lyckliga omständigheter ta paus i ridandet därför letar jag efter någon som kan tänka sig att ta sig an mig 3-4 dagar i veckan. Tisdagar och torsdagar och helger efter överenskommelse. Idag har min matte och min medryttare varannan helg.

Jag har många strängar på min lyra. Jag är cool att rida ut på så länge det inte finns för många pokemons eller brevlådor. Men om ryttaren är bestämd så brukar det alltid vara jag som får ge mig. Jag har ganska mycket motor som så många andra kallblodstravare. Det är ganska många år sedan jag gick på travet men jag har tävlat. Idag är jag 16 år och tycker att det där med vagn är väldigt läskigt. Men jag är bra på tömkörning så länge du stannar på marken och inte plockar fram en vagn,

Man kan välja om man vill rida western, dressyr eller bara rida runt i bygden och ha kul. Det är ridavstånd till både Arriesjön och Käglinge rekreationsområde. Hoppa gör jag gärna men mestadels har det skett genom att jag springer runt och hoppar lite utan ryttare för att det är kul. Min matte är inte så intresserad av det där med hinder. Det finns lite olika sadlar att välja mellan, allround, dressyr eller western. Jag trivs bra med vilket som. Jag kan ridas på kandar såväl som på långa tyglar westernstyle. Fast det där med western är nog nåt som matte mest gör för att hon tycker det är kul. Jag vet inte hur mkt hon egentligen kan för hon brukar säga att hon hittat övningarna på Youtube. Jag kan nog mer än vad hon kan.

Jag bor mellan Arrie och Glostorp (närmre Arrie än Glostorp) där går jag tillsammans med Goldy som är en nästan 3 år gammal tinkertjej. Hon ska dra vagn säger matte så om du är intresserad av körning är det bara ett plus för då kan du få köra med. Goldy springer sidan om när matte rider mig och det har hon gjort sedan hon var ganska liten.

När man har hand om mig ser man till att även Goldy (som är den renligaste häst jag känner) får rent i sin box och att vi får kvällsmat i krubborna så vi kan äta när vi senare på kvällen tas in. Matte ser till att allt är förberett så det är inte så svårt och tar inte så lång tid.Vi bor bara inne när det är för kallt för att vara ute dygnet runt. Vi flyttar in om nätterna nångång i slutet av november och flyttar ut igen när gräset börjat växa.

Jag kostar lite pengar att rida på säger matte som vill ha 800:- i månaden för att du ska få ha kul tillsammans med mig.

Är du intresserad kontakta matte via PM.

P.S Matte lägger in lite fler bilder i kommentarerna.DS


Pris  800- kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Erika 
Ort  Malmkvist 
Län  Skåne 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.