Inridning/tillridning/försäljning/problemlösning

Inlagd: 2018-03-05    Annonsid: 134166
Inridning/tillridning/försäljning/problemlösning. Hästar säljes
Kategori: Hästservice  Annonstyp: Utföres  Pris: 4000 kr 
Hej, jag är en tjej på 23år som hållit på med hästar hela livet. Jag tävlar upp till 120 hoppning just nu och har tidigare tävlat upp till LA dressyr på egenutbildade hästar. Jag tar emot alla typer av hästar samt D-ponnyer. Jag har ett stall med 4 boxar samt 2st lösdrifter på gården. Egen ridbana samt massor med fina ridvägar. Jag har ridit in och utbildat sen 14års ålder. Har egna hästar och haft sedan jag var 9år. Även haft problemhästar. Har bra samarbete med veterinär, hovslagare samt equiterpeft om det skulle behövas/önskas.

Det är olika upplägg beroende på hästens ålder och vad som önskas. Men hö, strö samt uppstallning eller lösdrift med träning 4-5ggr i veckan är ca 4000kr! Kan även lastträna samt annan Miljöträning. Dom yngsta hästarna rids mycket ute samt tömkörs och longeras också.

Hör gärna av dej med frågor så berättar jag mer. MVH Sanna 0706177047


Pris  4000 kr
Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Sanna 
Ort  Nyland 
Län  Västernorrland 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.