Välutbildad fjordvalack halvfodervärd

Inlagd: 2018-03-05    Annonsid: 134159
Välutbildad fjordvalack halvfodervärd . Hästar säljes
Kategori: Foderhäst  Annonstyp: Utlånas  
Floyd , min fjordingvalack på 19 år söker nu en ny medryttare 2 dagar i veckan för 800kr/månad alternativt halvfodervärd ( halva kostnaderna för Floyd rakt av /månad) ! Jag är mammaledig och tiden finna inte till att rida varje dag som han behöver. Stallet ligger i sorunda och har belyst ridbana, varm sadekammare och klubbhus. det går bussar med cirka timmens mellanrum från busshållplats Frölunda. I stallet finns de barn och vuxen att ta sällskap av .

Floyd är pigg och glad! Välutbildad i dressyren och gör lätt LA rörelser, hoppning så hoppar han med lätthet 80 cm bana men pga bristande intresse så har vi ej jobbat med hoppningen . . Han är cirka 140 hög och viktbärande. Han är bestämd och testar gärna den nya ryttaren så ser att du är erfaren. Är du under 16 så vill jag att målsman ska kontakta mig! Möjlighet till träning och tävling finns men de får man bekosta själv och tränaren vill jag godkänna . Jag vill att den som skriver på annonsen ska vara medveten om att hästen behov sätts först! Mockning och övriga sysslor som att göra mat till Floyd ska även göras. Jag är väldigt noggrann med skötsel kring honom !

det jag tänker mig är antingen en medryttare som rider 2 dagar i veckan för 800kr/månad eller en halvfodervärd och att du betalar halva kostnaderna för Floyd rakt av och då rider du i princip så mycket som önskas men då tillkommer även mer ansvar.Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Amanda  
Ort  nynäshamn  
Län  Stockholm 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.