hästjobb/elevplats med hög kvalite sökes

Inlagd: 2018-03-05    Annonsid: 134151
Kategori: Hästjobb  Annonstyp: Önskas  
Jag är 18 år, rider 140 hoppning och har internetionell vana. Har en dröm att en dag rida i världseliten och letar vägen att ta sig dit. Jag söker ett hästjobb/elevplats på ett ställe med hög kvalite, inget försäljningsstall utan gärna tävlingsstall med mycket seriösa duktiga ryttare och team.

Jag har körkort, är väldigt social, är inte rädd för hårt arbete och vill lära mig så mycket som möjligt. Längre anställning eller sommarjobb, båda är av intresse, sverige eller utomlands så länge det är svensk eller engelsktalande team. Öppen för det mesta då jag inte vet vad som finns!

Vill gärna fortsätta rida till den nivån arbetsgivaren anser att jag förmår, STORT plus om jag kan hålla uppe mitt tävlande samtidigt med iaf en av de två hästar jag har som matchas mot 150 och YR åren. Både hingst och unghästvana och är orädd men noggrann.

skickar gärna filmer när jag rider, eller så kan det ses på instagram @elsaberggrense

Svarar EJ på dolt nr pga olämpliga uppringare smsa eller ring 0705987626, kan även maila elsa_berggren@hotmail.com


Spara i favoriter  Annonsörens alla annonser Anmäl annons
Kontaktuppgifter <<Tillbaka
Annonsör  Elsa 
Ort  Falun 
Län  Dalarna 

Mejla annonsören
Jag godkänner att min e-postadress sparas så att HästNet ska kunna fullfölja sin kundrelation, samt eventuellt ge mig tillgång till information och tjänster från HästNet eller tredje part godkänd av HästNet. För att ta del av eller ändra de uppgifter som finns registrerade om mig, kan jag kontakta redaktionen@hastnet.se.